- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
hát ez a videón sem lett szebb. eddig legalább külsőre jó volt a SE.
-
mrlujoak
veterán
No, srácok, itt van valami más, valami nem megszokott, unalmasan sablonos, sonyericssonos modell...
...és ez sem tetszik.Nemmellesleg pont egy tökéletes smink/púderdoboz, ami még telefonálásra is jó. Ez kell a csajoknak.
mrlujoak
-
Ricardo
titán
Ebben a reklámban minden fontosabbnak tűnik a telefonnál. Alig látszik néhol. Elbeszélgetnék azzal aki kitalálta.
-
Womb
senior tag
kammon barbi, letcgó paari á, á, áájee
kammon barbi, letcgó paari uáu, uáu... -
plus44
veterán
Hiánycikk volt már nagyon.
-
kbencee
aktív tag
Kész, leborulok a SE marketingesek előtt
Egy rakás **** a telefon, de ettől a reklámtól kész vagyok.Egy ipari hulladékot így bemutatni, ehhez tényleg tehetség kell
-
David75
őstag
Ha ez a zafír arte reklámja lenne megérteném,de ilyen hú de modell csajok nem ilyen kis gagyi valamivel fognak járkálni hanem tényleg arte,sirocco,v3,k1 meg sok ilyennél látok iphone-t de ettől a cucctól egy lány se fogja divatosabbnak érezni magát szerintem...
Azt hiszik a sonyericsson-nál hogy a bab is húsból van.
-
Goose-T
veterán
Hát ez elég visszataszító. Megcsinált macák illegetik magukat egy ronda telefonnal, ráadásul semmi ötlet és koncepció nincs a reklámban, ami megfogna.
-
kaller1
veterán
Az 54 másodpercből mennyi is szólt a telefonról?
-
Akkor a SE azért nem változtatott eddig a szögletes formákon, mert tudta előre, hogy csak várni kell és újra divat lesz
Nem csodálkoznék rajta, ha a nők egy részének tetszene, mivel láttam nőket bolondulni mind a Lulu-s "macimobilért", mind a Mandarina Duck-okért, de azért hálás vagyok, hogy párom soha nem vonzódott az ilyenekhez.
-
modern
aktív tag
ez nagyon ronda
max a csaj jöhetne -
.bableWes
őstag
na ilyet se fogok errefelé látni. nem ezt kéne csinálnia az SE-nek...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest