- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Ezt fogjátok még valaha frissíteni?
-
defymoto
senior tag
Nagyon jó
-
petipetya
nagyúr
Tetszenek az új funkciók, gratulálok hozzá.
Esetleg elforgathatóságot terveztek?
-
Adamis
őstag
1.5-ös még mindig sehol! Ejj...
-
zombinyul
addikt
Plusz 1 letöltő,X8-ason prímán ketyeg.
-
FET-MEN
veterán
na, szuper az app, suliba minden nap használom
már csak fórumra való app kéne, de szuper.
-
iOS-re mikor várható?
-
daniel909
addikt
gyenge, delete.
-
zlin
tag
Pénteken végre kipróbálhatom
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pár nap és készen van az 1.5-ös verzió, rengeteg olyan újítással, amit ti kértetek.
-
Des1gnR
őstag
Király app lesz
-
Pszihonaranc
senior tag
éééés ezt nevezem humanista gondolkodásmódnak! Androidra és nem ios-re
le is töltöm rögtön
-
zombinyul
addikt
Afene,és én pont a hetekben szabadultam meg az Androidtól.
-
Gomez86
őstag
Szupeeer
Várjuk a WP7-est is! Fain Live Tile-el meg minden féle finomsággal
-
Segal
veterán
Mint írták előttem is az androidosok többségébe beállítható hogy a menü gombbal fel tudd venni a hívást...
Tudom nem zöld szinű de talán elviselhető.
Azt viszont elismerem hogyha ideér az Ice Cream Sandwich android verzió akkor ez a gomb is el fog tünni de az újabb symbiseknél is hiányzik a yes és a no gomb.
Plusz költség és elveszi a helyet a kijelzőtől szóval szerintem nem baj. -
zsirfecske
addikt
válasz
tom956ster #21 üzenetére
szép, de a linkes megoldás tényleg bénácska, bár a mobil oldallal kiegészítve nem lesz ez rossz. mondjuk amíg nem lesz pl. engadget mintára appon belüli cikk megjelenítés (gondolom ezt a legnehezebb leprogramozni) addig marad a remélhetően hasonlóan szép és kiváló új mobilos weboldal.
-
kutkut
addikt
Amúgy, csak nekem akadozik a görgetés?
-
mr.kocka
aktív tag
Köszönjük, jó a cuccos
-
doncortio
senior tag
Nadejótudni
de ebből az alkotásból nem az jött le
A RIOS HQ koordinátáit megkaphatom?Mert ha igen repül is a raké...azaz utánpótlás
ne is mondd, hogy nincs szükségetek rá, mert kell. Nektek a koffein meg a tein, hogy simábban induljon a napotok és kellenek az antioxidánsok is, hogy élénkebben mennyen a programozás és a fórum gyomlálasa és a cikkezgetés
(bannolhatnátok pár júzert lazán
nektek is jár a szórakozás
)
-
8nemesis8
veterán
Grat hozzá.
Nálam hiánypótló ez a téma -
doncortio
senior tag
Egyébként a PH! és az MA! (meg a többi RIOS lapcsalád tagja) egy fedél alatt található? Mert ha igen küldenék postán egy kis analóg energiát (kv, tea)
Nem mellesleg már azt terveztem, hogy magam írok egy PH!rogram-ot (apropó, a végleges neve
) droidra
csak nem tudom milyen nyelven íródott maga az OS és milyen nyelven íródotnak az appok
-
kenny123
addikt
Remekül néz ki, várom az iOs verziót!
-
doncortio
senior tag
Hülye, nem az enyém
A marketre ez van kitéve
Karma: egyenlőre azért "júzerszopatós" az app és az m.ph, mert béták
Az előbbi nem tökéletes m.ma nélkül és ez addig így marad amíg az m.ph kapja meg az 1.0-ás release-t
Nagyon kétélű a dolog és mint látod a két csapat külön dolgozik, de próbálnak megfelelni a mi igényeinknek.
kutkut: és back button ends call
-
Blyan
félisten
Nos, nem kötekedésből, de mutass már egy 2010-től napjainkig gyártott, normális Droidos telefont, amelyben van dedikált híváskezelő.
Én kb összesen hármat találtam, egyik az LG Optimus GT540, a másik a Huawei U8150 IDEOS és a Samsung I5500 Galaxy 5.
Egyik sem az az igazán jól használható kategória napjainkban.
Szóval mostanában egyszerűen le van szarva ez a két gomb, és nem csak itt, minden platformon.
Szvsz az utolsó, erős hardverrel ellátott dedikált gombos telefon a Wave II. -
-
Segal
veterán
A világért nem kötekedésből de Androidba is van olyan telefon amin van yes meg no gomb meg symbibe is van olyan telefon amin nincs...
Én is szerettem a symbiant de egyetértek Bog-ékkal egyszerűen meg van számlálva az órája. Pedig én is sokáig használtam de manapság már sokkal jobb az android. -
dz1989
senior tag
Nem hiszi senki, én legalább is nem hogy alanyi jogon jár ez az app. A munkátokat tisztelem és nagyon jó dolog. És ha valakit meg bántottam elnézést. Szerintem nemkéne a Symbiant még le írni.
-
Pete55555
addikt
Próbáld ki engadget appot, és megtudod
Sokkal egyszerűbb, nem kel nagyitgatni, gyorsabban eléred a dolgokat (cikkek, fúrum, képek, lsd engadget) gördüékenyebb, szebb a UI. Persze ezekre a problémákra megoldást jelenthet, ha lesz mobilra optimalizált oldal, és fórum app.
VISZONT ! Ha meglesz ez az app, mellé a mobilos PH/MA oldal, és fórum app, akkor az nektek is egy - a teljes kliensprogramhoz viszonyítva - könnyebben elkészíthető dolog, és személy szerint vállalható kompromisszumnak tartanám, és szvsz azt a többi fórumozó nagy része is el tudná fogadni, tekintettel arra, hogy nincs erőforrásotok több platformra egy teljes olvashatós, fórumozós appot írni.Szerk: Ja, igen, ha még widget, és notif rendszer is lesz, akkor már tényleg kánaán lesz, és természetesen
minden MA dolgozónak, aki azért hajt, hogy nekünk jobb legyen
-
dagiboy95
csendes tag
vagy ha lenne egy olyan widget mint az SMS nel hogy kiirja a legutolso frissitest
lehet tul sokat akarok de igy idealis lenne szerintem mindenkinek(amugy elnezest hogy ekezet nelkul irok....csak igy szoktam meg
)
-
kutkut
addikt
Na igen, az "álom" az lenne, ha lenne magától frissülő, gördülő widget, amiből lehet ugrani az app-ba, és ott lenne minden.
Am, a widgettel már nem lesz "olyan rossz", mert az olyan lenne, mint egy főképernyőre kirakott könyvjelző, ami előhozza a böngészőt, csak szebb kivitelezésben. Szóval, csak így tovább!
(nem sürgetésből írtam)
-
a mostani megoldás az, ami a csövön kifért mostanra. elég rosszul esik nekünk, ha bárki direkt szopatást lát benne. két hete non-stop küzdünk az m.ph-val is, közben tőlünk tök függetlenül dr. kind ugyanezt tette az app-pal is. jelen pillanatban épp itt tartunk. m.ph-ra (és m.a_többi_site-ra) így is úgy is szükség van, az tehát biztos lesz. innentől kezdve megnézzük majd, hogy hova fejlődjön az app.
-
-
korogyi
csendes tag
köszönjük szépen
-
D@niel
addikt
Mondjuk az, hogy baromi kenyelmetlen minden cikk megnyitasanal atugrani a bongeszobe, aztan vissza, aztan bongeszo, es megint vissza stb.
Nem nagy munka megcsinalni, hogy programon belul nyissa meg a szoveget, de ezerszer kenyelmesebb igy hasznalni.
Aki letolti a programot valszeg tobb mindenbe is beleolvas.
Tableten meg nem tudom ki szokott mobil versionben szorfozni.
-
RaZroX
addikt
Jóféle!
Hasznos progi.
-
Polllen
félisten
Ebben a formájában semmi értelmét sem látom, de remélhetőleg lesz, akinek ez így elég. Metro ui rulez.
-
Alwares
aktív tag
Még Symbianra nem fejlesztettem, nem tudom mennyire nehéz, de az oldal fejlesztői helyében én is egy olyan platformra tenném a voksom aminek van jövője. Nem pedig egy olyanra amiből 1-2 éven belül nem fognak telefont gyártani. No offense nagyonszépen kérem... Annyit viszont tudok, hogy kis túlzással, ezt a felületet pikk-pakk át lehet dobni Wp7-re. Egy kis újjgyakorlatnak is megteszi
Grat, nagyon szép lenne, droidos eszköz már nincs a családban, nem tudnom kipróbálni, de várom a WP7-es verziót.
Szvsz tabletre tényleg nem kell külön verzió, úgyis a honlapok nagyrésze 1024-es szélességre készül azt meg a legtöbb táblagép tudja. Akkor magát az oldalt kéne egy kicsit pofozni, ha már nagyon dolgozni akartok.
A mobilos oldal pedig üdvözlendő ígyis-úgyis, nem mondom jobban szeretem a külön appokat. De ismerem a saját szokásaim úgyse (!) nyitnám meg egy idő után, mikor ott van a böngészőben a kényelmes felület, amit ugyanúgy elérek és nem kell magam rászoktatni egy új app használatára.Sok sikert a további tervekkel, max riszpekt az igyekezetért!
-
Bekre Pál
tag
Sziasztok, Nagyon jó kis app már most is, widgettel szuper lesz, köszönjük szépen, pont erre vágytam!!
-
Még csak annyit fűznék hozza, hogy Bog sz@rd le az elégedetlenkedőket. Nem fogják az ilyen embrek soha megérteni, hogy ezt saját időtökből, pénzetekből és energiátokból csináljátok. Sokan azt hiszik, hogy nekik minden alanyi jogon jár. Nekik van egy rossz hírem: nem. Semmi nem jár alanyi jogon. Sehol nincs leírva az hogyha valaki készít egy App-ot, akkor azt az összes létező mobilos oprendszerre köteles elkészíteni.
Peace -
Nagyon köszönjük.
Szép lett az UI része.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ha tényleg visszaolvastál volna, akkor azt is láttad volna, hogy egyéb igények ezzel szemben helyezkednek el, valamint azt is olvastad volna, hogy egy widget + notifikációs rendszerrel egészül ki hamarosan az app. Ha még alaposabb vagy, akkor azt is olvastad volna, hogy álláspontunk szerint az appon belüli tartalom elérése tablet jellegű eszközökön értelmezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest