- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Mint írták előttem is az androidosok többségébe beállítható hogy a menü gombbal fel tudd venni a hívást...
Tudom nem zöld szinű de talán elviselhető.
Azt viszont elismerem hogyha ideér az Ice Cream Sandwich android verzió akkor ez a gomb is el fog tünni de az újabb symbiseknél is hiányzik a yes és a no gomb.
Plusz költség és elveszi a helyet a kijelzőtől szóval szerintem nem baj. -
Segal
veterán
A világért nem kötekedésből de Androidba is van olyan telefon amin van yes meg no gomb meg symbibe is van olyan telefon amin nincs...
Én is szerettem a symbiant de egyetértek Bog-ékkal egyszerűen meg van számlálva az órája. Pedig én is sokáig használtam de manapság már sokkal jobb az android. -
Segal
veterán
Elösször is a belefektetett munkáért respect.
DE
Próbálom kitalálni az app értelmét. Én napi szinten fel szoktam nézni az oldalra itthon számítógépről melóhelyről mobilról szóval rendszeres olvasónak tekintem magam. Viszont értelemszerűen nem csak ezt az oldalt követem napi szinten. Ez ugye egyértelmű. Namost a kérdés ha más oldalak végett már ugyis a böngészőbe vagyok akkor most lépjek ki hogy megnézzem mik az ujdonságok az appba és ha kattintok visszavisz oda ahonnan jöttem? Ez így éretelmetlen.
Persze tökéletesen megértem a reklám részét is hogy az nagy bukta lenne ha mindenki az appból lépne fel ahonnan nincs bevétel de így azt mondom aki értesítésekre vágyik annak ténylag ott az rss akinek meg csak vagy szabad 10-15 perce munkaidőbe az meg ugyis valamelyik mobilos böngészőből végigdarálja azt a pár oldalt amire van ideje.
Szóval mint egy plusz reklám megértem de a lényegét én sem értem mire tudnám használni.
Max tényleg ha lenne widget és be tudnám állítani mik végett értesítsen pl új teszt került fel, új cikk került fel, válaszoltak valamelyik hsz-emre, privim jött stb...
A mobilra optimalizált verziót viszont nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest