- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Nem hiszi senki, én legalább is nem hogy alanyi jogon jár ez az app. A munkátokat tisztelem és nagyon jó dolog. És ha valakit meg bántottam elnézést. Szerintem nemkéne a Symbiant még le írni.
-
dz1989
senior tag
A 164 és a 166 os üzit teknikai malőr. A gondolatott 1szer szeretem volna felirni.
Az erőforrásokat nem akarom beosztani.
-
dz1989
senior tag
Ezen azért akatam ki mert hogy az a meglátásod: Symbire nincs érteme foglalgozni és időt tölteni vele (131 es üzire gondokok). A igaz Symbiannal kapcsolatban szubjekiv vagyok és optimista. De ennyire ne temessük. Nem ennyire esélytelen. Én nálam is van olyan pont amikor már temetni fogom. Még ez nem nem az a pont szerintem.
-
dz1989
senior tag
Azért gyakorlatban meg látjuk a Belle-t. Androdios, Symbiános, iOS, Javás látok én a legtöbbet, és kb ez a gyakórlat, (szerintem) ezt kéne követni. Ha kifutó ha nem, több van sokkal a felsoroltakból mit az összes windos mobilt együt véve.
És szerintem is diszkrimináció.
Negtek objektiven kelnézni, nem szubjektiven.
És azért mondom mert nagyonsok Symbián felhasználó van attól függetlenün hogy, leágazonak tünik ez az oprendszer, ami még lehet versenyképesebb is. 2014-ig ugy tudom hogy a Nokia biztosan csinálni fogja a Symbiánt, van még esélye bőven. -
dz1989
senior tag
válasz
Fuxsanyi #130 üzenetére
A Symbian nem olyan vészesen sz@r. Symbiánt használok, csak ha annyi hádvert tenének mint egy androdidos pl.: Samsungba vagy Htc-be (kategoriához mérten ) akkor lehet hogy sokkal jobb lenne. Meg a másik hogy tapasztaltam hogy a szolgáltató verziók sosem jók (szerintem valamit bele kutyulnak hogy lecserélyed) csak a független. De ez a Javasokra is vonatkozi.
A többivek teljesen egyet értek főleg a diszkriminációval. :-)
-
dz1989
senior tag
Remélem hogy Symbiánra és Jávára is lesz. Bár az Operán megnyitott verziónál jobbnak kell lennie, mert eddig az Operát használtam. Pl.: Azon is lehet forumozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest