Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alwares

aktív tag

Még Symbianra nem fejlesztettem, nem tudom mennyire nehéz, de az oldal fejlesztői helyében én is egy olyan platformra tenném a voksom aminek van jövője. Nem pedig egy olyanra amiből 1-2 éven belül nem fognak telefont gyártani. No offense nagyonszépen kérem... Annyit viszont tudok, hogy kis túlzással, ezt a felületet pikk-pakk át lehet dobni Wp7-re. Egy kis újjgyakorlatnak is megteszi ;)
    Grat, nagyon szép lenne, droidos eszköz már nincs a családban, nem tudnom kipróbálni, de várom a WP7-es verziót.
    Szvsz tabletre tényleg nem kell külön verzió, úgyis a honlapok nagyrésze 1024-es szélességre készül azt meg a legtöbb táblagép tudja. Akkor magát az oldalt kéne egy kicsit pofozni, ha már nagyon dolgozni akartok.
    A mobilos oldal pedig üdvözlendő ígyis-úgyis, nem mondom jobban szeretem a külön appokat. De ismerem a saját szokásaim úgyse (!) nyitnám meg egy idő után, mikor ott van a böngészőben a kényelmes felület, amit ugyanúgy elérek és nem kell magam rászoktatni egy új app használatára.

Sok sikert a további tervekkel, max riszpekt az igyekezetért!

Új hozzászólás Aktív témák