- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Pete55555 #175 üzenetére
Nem mondtam én sem, hogy minden betűnél legyen egy Like gomb, csak pár hangsúlyos helyen, hogy akinek kell, használja. Ezek a webkészítők szemszögéből ingyen reklámok, te megosztod, haverjaid látják, idejönnek... stb.
A fórum valóban jó, a legjobb (legalábbis számomra), én sem írtam sehol, hogy változtatni kell rajta. Tartalmilag nem is, csak mobilos megjelenésre. -
Skynet258
veterán
Kipróbáltam, rövid vélemény (egyéni természetesen, nem kötelező figyelembe venni, csak meglátások az én szemszögemből).
A hírben mikor megláttam a dizájnt... hát nem is tudom. Ok, WP7 kinézet, bejön sok mindenkinek... de nem lehetett volna valami kevésbé egy ez egyben copy cuccot összehozni?Tudom én, nehéz gazdálkodni ekkora felületen... de na.
Mint első indításnál kiderült, meg el is hangzott, ez egy gateway progi. Amolyan statikusnak ható lap, ami linkekkel van tele (statikus idézőjelben természetesen). mint ahogy sok reakcióból látható is, ennek így annyira nincs kelendősége. Ez a program az én meglátásomban arra jó, hogy ott legyetek még egy felületen, ami az Android Market. Reklámnak is jó, ezzel Ti is tisztában vagytok gondolom, így ez ok, nincs is ezzel baj.
Ami igaz, hogy ezt nagyon bővíteni úgy, hogy a hardcore-abb olvasóknak is bejöjjön és napi szinten kelljen... nem lehet.
Anno (hozzátok porszemként fogható, és ez nem nyalás, reális vagyok) a saját blogomon is játszogattam az ötlettel, hogy külön app. Meg is csináltam... de valahogy már akkor éreztem, hogy nem lesz erre igény, nem is lett. Az is hasonló elgondolás volt, mint ez a progi.
Én amit látok és tapasztalok: két dologra van igény manapság. Mobilra optimalizált oldal (ez készülőben, felfogtam, örülök is neki), és ha van fórum, akkor ahhoz egy dedikált app. Nálam ez megoldható a Tapatalk-kal, ott nagyon sokan használják, szeretik, és valóban kényelmes. Nálatok is valami hasonló kéne, csak nem a Tapa értelemszerűen.
Ha ez a kettő megvan, könyvelhető a siker a mobilos elérésekben is.
Harmadik manapság menő cumó a social őrület, Like, +1, Twitter. De ezeket már szerintem Ti is tudjátok, nem is erre akartam elkanyarodni.
Ez a progi jó hogy van, főként reklámnak beválhat, érdekesség, de sokan (szerintem) nem fogják használni.Fentiekben semmi trollkodás, becsmérlés, rosszindulat nincs, komolyan. Csak leírtam mit gondolok.
Ettől függetlenül ez a progi is felkerül majd a blogomra, írok róla pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Windows 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest