- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Köszi!
De ezeket olvastam én is, és kb ennél több nincs a neten. Én szívesen vettem volna egy valós demonstrációt nyílt közönség előtt, de még akár egy labor felvételt is.
(Gondolom védik, míg a szükséges liszenszelések le nem folynak, de e YT videóból sem látszik sokkal több, de az igen, hogy működik, meg valós hardver van mögötte és nem csak egy szimuláció)De többet nem is pörgök rajta, ha valódi hardver előbb-utóbb úgy is piacra kerül
-
ttt
senior tag
válasz
#95904256 #19 üzenetére
Forrásod van esetleg? Tényleg érdekelne. (A csodaszerekben én sem hiszek és amúgy is ki szokott derülni, hogy sarlatánok vannak mögöttük
)
Engem azt tett szkeptikussá, hogy ilyen bátran ki lett jelentve, hogy 1%-os lesz a lassulás és kész - ezt évek tesztelése után is erős lenne kijelenteni, mert hogy ezek a környezetek elég szerteágazók. -
ttt
senior tag
válasz
Geri Bátyó #17 üzenetére
Addig míg licenszelhető technológiáról beszélnek, meg kidolgozásról, addig erős kétségeim vannak, hogy ez fizikailag működő procit jelentene. Vagy, ha mégis, akkor olyan tesztfázisban ami minden még, csak nem alternatíva.
De mondtam fentebb is: Legyen így!
-
ttt
senior tag
"hogy miképpen lehet megelőzni a további sebezhetőségeket. Todd Austin, a Michigani Egyetem professzora szerint igazából sehogy,"
"ugyanis a vezető tervezőknek számító Todd Austin és Valeria Bertacco megalapította az Agita Labs nevű céget, amely idővel licencelhető technológiaként kínálja majd "
Szóval Todd szerint sehogy, de azért ő mégis tud egy megoldást, amit majd idővel bárki megvehet tőle. Magyarult a technológia annyira elméleti, hogy még csak a fejében létezik, de már pontosan meg tudja mondani, hogy a lassulás 1%-os lesz. Nos, legyen így!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest