- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Pont nemrég hallottam arról értekezést, hogy miközben számtalan eszköznek/technológiának javul az energiahatékonysága, ellenhatásként fellép az a jelenség, hogy akkor többet, hosszabban, nagyobb mértékben használjuk így a valóságban nem érünk el energiamegtakarítást összességében.
Ugyan ez van a ebben a helyzetben is. Fejlődik a gyártástechnológia, viszont a kártya fogyasztása nem nő, hanem a már "megszokott" fogyasztási tartományokra lőjük be a kártya teljesítményét.
Anno UT, Quake olyan VGA-kon futott, aminek nem kellett külső táp és élveztük. -
thedioda
tag
Egy darabig énis hasonló modon gondolkodtam erről, aztán nekiáltam jobban játszogatni zömében frissebb alkotásokkal, és abba a heti szerintem kb max 4h ba amit ezel töltök, nem nagyon akarok kompromisszumot kötni semmilyen beállítással, úgyhogy maradnak a wattszörnyek
, nekem mondjuk a kevés IO miatt az itx se játszik. Amúgy elég komoly lett az a barkács megoldás
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest