- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Rákerestem. EZT találtam. Ez egy ülésezett teherautó, nevetséges 275Km -es hatótávval. Volt ötszemélyes Partnerem. Az nem személyautó. Amit én szeretnék, az egy személyautónak készült hétszemélyes, ami a Peugeot kínálatában a 807 lenne, de úgy tudom, hogy 2014 -ig gyártották és nincs utódja.
-
Somatom
veterán
Nem tudom, hogy mire cserélném az Espace -omat. Még dízelből, hibridből sem találok jobbat. Az egyterű amúgy sem divatos mostanság. Villanyosból egyáltalán nem tudok ilyenről. De, még a dízelek között is az enyém volt kb. az utolsó, amiben csúsztathatóak és kivehetőek az ülések.
-
törölt tag
Jelenleg benzinest. A hibrid nekem egyre inkább fából vaskarika.
De pár év múlva, látva a fejlődést és versenyt, már lehet összességében jobb lesz az elektronyos. Alapvetően én jó dolognak látom hogy van fejlődés, a mai technológia szerintem még nem világmegváltó. Másrészt meg nem vagyok egy early adapter, nem akarok egy halom pénzt kiadni azért hogy nekem legyen leghamarabb az adott pillanatban leg-leg autóm. És még csak lelkiismeret furdalásom sincs, mivel elfogynak a legyártott villanyautók, nem kellek én oda plusz keresletnek. -
Somatom
veterán
Nincs abban semmi meredek. A minap néztem egy YT videót, amiben egy család tesztelte a Tesla -t lakókocsival. Még 50% sem sikerült.
A forgalmi dugókra majd délután és holnap reggel reagálok Gmaps forgalominfókkal.
Szted a kamionos szemléletem miatt mondom azt, hogy az átlag másfél milláért keres autót és hogy otthon nem tudna villanyautót tölteni? -
Somatom
veterán
Mi ez a kettősség? Egyszer az átlagra hivatkozol az én használati módommal szemben, aztán meg otthoni töltést említesz. Az átlag városlakó nem tud otthon tölteni és nincs huszon millája autóra. Tegnap láttam vmi TV -s hírműsorban, hogy megugrott a használtautók utáni kereslet, mivel az újak egyre drágábbak. Ez viszont húzza fel a használt árakat is, de a többség még mindíg a másfél millás kategóriában keresgél. Ezért csak egyre öregebb autókat tud megvenni. Egy huszon millás Tesla hány évesen lesz másfél milla és akkor milyen állapotban lesz?
Ami a hatótávot illeti, a stabil 500 -as hatótávval én is elégedett lennék. Csakhogy amíg egy modern dízelnél az optimálishoz képest a legrosszabb eset (nagy tempó, vontatmány, stb.) is max. 20% -os hatótávcsökkenést eredményez, addig a villanyosnál ez símán lehet 50% fölött is. Tehát a stabil 500Km -hez optimális körülmények között legalább 1000Km -t kéne tudnia és akkor még ott a töltés problémája. Ha stabil 500 -ra töltünk, akkor valójában 1000 -re kéne töltsünk és az sem tarthat egész éjszakát, mert akkor az átlag városlakó nem tudná tölteni, mivel a minden éjszaka töltés számára nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még nem a berlini gigagyár látja el a helyi piacot, de már közel a befejezése. Itthon heteken belül hozzá lehet jutni a népszerű crossoverhez.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest