- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugye hibridből is van többféle.
MHEV: ez városban, ahol sokat kell felgyorsulni majd fékezni, biztos előnyös a maga módján.
"sima" hibrid, ami már valamennyire használható csak elektromos üzemmódban is, ez még mindig inkább városi téma.
PHEV: tölthető, x km távon (talán) megy csak elektromosan. Jó egy éve nézegettem használtan "óccsón" (választék kb: Prius és Ampera), de olyan árban voltak, hogy inkább vettem egy sima benzinest töredék áron. A mai árak mellett, alig több mint 1 év után, már jobban elgondolkodnék a dolgon. És egy PHEV--nek megvan az az előnye, hogy kimehetsz vele a világból is ha van benzinkút, de napi szinten meg el lehet járkálni szinte tisztán elektromosan (persze nem annak aki minden nap Bp-München útvonalon jár oda-vissza)Na mindegy, én még kivárok, és szerintem még a következő autóm is sima benzines lesz. Hiszek abban hogy a jövő az elektromos autózásé, de nekem a jelen még nem. Fejlődjön csak a technológia...
Nâlam a tipikus útvonal 50..70% lakott területen kívül (90km/h olyan részeken ahol kb. sosincs trafi), a többi meg lakott területen vagy más miatt korlátozott sebességű útszakaszon. Ok, ez nem feltétlenül "átlagos".
-
törölt tag
Jelenleg benzinest. A hibrid nekem egyre inkább fából vaskarika.
De pár év múlva, látva a fejlődést és versenyt, már lehet összességében jobb lesz az elektronyos. Alapvetően én jó dolognak látom hogy van fejlődés, a mai technológia szerintem még nem világmegváltó. Másrészt meg nem vagyok egy early adapter, nem akarok egy halom pénzt kiadni azért hogy nekem legyen leghamarabb az adott pillanatban leg-leg autóm. És még csak lelkiismeret furdalásom sincs, mivel elfogynak a legyártott villanyautók, nem kellek én oda plusz keresletnek. -
törölt tag
Ez a C-zero igazi cukiság, de egyetértek: otthonra nem kéne. Városi dugóban egyedül üldögélős, esőtől védett mopednek viszont korrekt lehet.
Új autóra ha van is pénzem, eszem ágában sincs mostanában venni, pláne villanyosat. Majd ha tovább esnek az árak, több tapasztalat lesz, meg lesznek már jobban a használt piacon, akkor talán. Ez az egész nem arról szól hogy most hipp-hopp mindenki vegyen villanyautót - még ha ez is lenne az ideális a célt nézve. Kezdjük ott hogy nincs is még rá elég kapacitása a gyártóknak.
Kb. másfél éve szemezgettem a használt Amperákkal és plugin Prius-okkal, akkor 4 millió körül kezdődött a használt kínálat. Most már lehet 3 millió alatt is találni.
A támogatott villanyautóknak meg annyi értelme van kb. hogy az emberek akik látják ezeket az utakon, kezdhetik szoktatni magukat a gondolathoz, hogy ez a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még nem a berlini gigagyár látja el a helyi piacot, de már közel a befejezése. Itthon heteken belül hozzá lehet jutni a népszerű crossoverhez.
- Overwatch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest