- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
ez a megfogalmazás szándékos volt, talán úgy is mondhatnám, provokatív
a versenykiírásban valóban az van, amit idéztél, ám a példák mind Budapestre vonatkoznak, a sajtóközlemény címe pedig ez: "A jövő városa Budapest? "
nem kívántam állást foglalni, csak úgy idézni a kiírókat, hogy az tükrözze a gondolkodásmódot
Flame? Igen.
(ez egyébként pontosan mutatja azt a helyzetet, hogy Magyarország két részből áll: van "A Város", meg van "A Vidék". Ezen egyébként kár pörögni, mivel sajnos ez a helyzet - én pécsi vagyok, és pontosan látom, hogy az EKF, melynek eredetileg legfőbb célja e helyzet megtörése lett volna, ebben is kudarcot vallott. Van a Város, meg van a Vidék. Ez van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged