Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
sohajda90 #23 üzenetére
"én a Face ID-val, korábban meg a Touch ID-val is csak kíváncsi családtagok ellen védtem az adataimat, nem a technikai óriásoktól."
Az én telefonomban nem kutakodik a család, ahogy én sem teszem az ő telefonjaikkal. Az már régen rossz, ha már a saját családjában sem bízhat az emeber. -
k-adi
nagyúr
válasz
sohajda90 #70 üzenetére
az igazi az lenne ha lenne face ÉS touchID is... és majd a user eldönti mit akar.. de neeem, az alma jobban tudja mit akar a user és emiatt a user alkalmazkodik a termékhez... és nem a termék a userhez.. ez a gond itt.. vagyis hát nem gond, mert sokan lenyelik és kész. ez van
-
-
-
stof
tag
válasz
sohajda90 #23 üzenetére
Talán decemberben volt hír hogy egy kínai fickó kinyitotta a volt barátnője telefonját, míg az aludt (Faceid-s iphone és talán a csaj szemöldökét húzta fel). Egyébként nekem is teljesen mindegy hogy ki mit használ, csak szerintem biztonság terén már annyira fejlett mindkét rendszer hogy csak a user error okozhat gondot. A samsung 2D-s arcfelismerése valóban szánalmas.
-
törölt tag
válasz
sohajda90 #23 üzenetére
Amióta van face id, azóta van nyomógombba épített ujjlenyomatolvasó is, ami semmivel sem nyújt kevesebb biztonságot és, még csak nem is kényelmetlenebb vagy lassabb. Érthető, hogy az Apple ebbe az irányba indult el, mert erre fejlesztettek. Viszont bőven lenne biztonságos és gyors alternatívája egyáltalán nem elhagyhatatlan... És azért a designban eléggé sokat tud dobni, ha nincs noccs.
-
stof
tag
válasz
sohajda90 #11 üzenetére
Nem szeretnék trollkodni, de mit jelent az "ilyen szintű biztonság"? Én úgy vagyok vele hogy a szomszéd Pistike biztos nem töri fel semelyik készülékemet (még a kínai telókat sem), a pegasus meg ugye mindkét rendszeren fut. Az megint más kérdés hogy álmodban vagy totál részegen bárki kinyitja a telefonodat, attól függetlenül hogy faceid vagy touchid van benne. Arról nem beszélve hogy sok apple felhasználó használ google illetve social media alkalmazást a telefonján ami megint csak ezerrel gyűjti az adatokat. Elfogadom hogy androidnál te vagy a termék, de amikor ios-re töltöd le a google drive alkalmazást akkor az kevesebb adatot gyűjt? Nem szeretnék flamet indítani, meg mindenki azt használ amit akar de ezt már régóta meg akartam kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged