- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
Az "ilyen szintű biztonság" több mindent jelenthet, én az alábbiakat érteném alatta. Icloud+-ban található private relay, ami kvázi vpn-ként működik. Az emailcím elrejtése, véletlenszerű generálása, a továbbfejlesztett lokátor, a siri offline működése, régi készülékek bizt. frissítése stb. Az adatgyűjtésre ott az app tracking privacy, és az appok adatvédelmi jelentése is talán idetartozhat még. Persze ez kíván némi tudatos felhasználást, de hát mi nem...
-
sohajda90
aktív tag
Mondjuk ott pont hibás az érvelésed, hogy csukott szemmel a Face ID nem fog feloldani, míg mondjuk a Touch ID igen...
A választ meg ne tőlem várd, én a Face ID-val, korábban meg a Touch ID-val is csak kíváncsi családtagok ellen védtem az adataimat, nem a technikai óriásoktól. Ettől függetlenül viszont az tény, hogy a Touch ID jobb a 2D-s azonosítóknál és van hardware igénye, aminek valahova kerülnie kell a telefonon, ez viszont sok ember fejébe immár 4.5 éve nem fér bele és csak az acsarkodás megy, hogy "fúúú mekkora notch", holott az a notch betölt egy olyan szerep, amit az ő készülékén nem tölt be semmi (ergó annyival kevesebb). Persze aki nem használja annak nem érték, nem számít, de miért nem lehet elfogadni, hogy van aki használja, van akinek az érték és van akit nem zavar a notch. Hálistennek senkinek nem fognak pisztolyt a fejéhez hogy iOS-t vagy Android-ot vegyen...nekem speciel mindkettő van és tudom el tudom ismerni, hogy van, amiben az Android jobb, csak speciel nekem a pro-kontra listán még mindig több a pro az ios-nép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest