- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #75 üzenetére
Már a megjelenésekor is így voltam vele, és nekem továbbra is jobban tetszik a Huawei kapszula a notch-hoz képest, ugyanakkor megjegyzem, hogy szerintem ez a szélesebb, de keskenyebb notch a korábbi modelleken jobban néz ki, mint ami a 13 Pro-mon van, ráadásul lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de teljes ablakos filmnézés közben valahogy a szemem sem ‘mossa el’ a perspektívából annyira - arról nem is beszélve, hogy továbbra sem értem, minek kellett lecsökkenteni, ha egyrészt rondább lett, másrészt az ég világon semmit nem csináltak az így nyert hellyel.
Ez a kameralukas/kijelző mögötti lehetséges izélés megint klassz és jó, de ahelyett, hogy ilyen félsiker hibridmegoldással szórakoznának, inkább nyugodtan lehetne várni addig, ameddig az egész TrueDepth motyó tokkal vonóval ‘beférne’ a kijelző alá úgy is vállalható eredményeket produkálva.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #75 üzenetére
Ne haragudj, de itt mit is oldottak meg negyed akkora helyen? Mert, hogy nem ugyan azt az is biztos
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Elit3Zotya #75 üzenetére
lyukat raknának, miközben a 13-nak a kisebb noccsal nem nőtt a kijelezhető információ a felső sávban. (-> nagyobb üres területet kaptunk az ugyan akkora óra + akku kijelzés mellé)
előbb adjanak akku % kiírási lehetőséget a 13-aknak, aztán találgassák ki a lyukasztást -
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #75 üzenetére
Na a válaszokra előveszem a popcornt..
Amúgy sokan csak azt látják hogy kapszula így meg úgy. Csak azt nem, hogy az a kapszula mit is tud...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Subaru topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest