- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
stof
tag
válasz
#40047616 #40 üzenetére
Miért is? A személyes adatokról volt szó. Én nem ringatom magam abba az illúzióba hogy létezik tökéletes védelem a gonosz IT cégekkel, kormányokkal szemben. Tőlem nyugodtan felhasználhatja az AI célzott hírdetésekre a rendelkezésre álló adatokat ha akarja. Ha az okostelefonom megtudja védeni az adataimat egy zsebtolvajtól,a szomszédtól, egy rosszakarótól, egy új barátnőtől akit még nem ismerek igazán vagy bárkitől aki bele akar lesni, akkor én már elégedett vagyok. A telefonom a kulcs a bankszámlámhoz és még rengeteg más fontos dologhoz ami csak rám tartozik. Ők igenis, jelentéktelenek ebből a szempontból. Persze ha valaki csak cicás képeket nézeget a telefonján okkor nem kell izgulni. Ez egy teljesen normális életfelfogás. Szóval, nem magas az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest