- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
Na egy kicsit vidámabb téma. [EZ] a koncepció nekem nagyon bejönne.
Huhúú, venném!
Ugye ez már mindenkinek tetszene?!
-
BenHans
addikt
Oké egy kicsit indulatos voltam, bocs. Persze hogy mindenkinek más a szép, ha olcsóbbra telik az is szép meg ugye mindenkinek a saját gyereke... De én elsősorban az anyaghasználatra céloztam és nem is kifejezetten a Nexusokra.
Szerintem minden szubjektív vélemény mellett is maradhatunk annyiban hogy a HTC-nek semmiben nem kell szégyenkeznie. És pont ezért húzott fel kicsit a ha a htc gyártja jó nem lehet és nem érdemelnek több esélyt.
"ha annyira ocsmány lenne a Galaxy S sorozat, akkor biztos nem vennék ennyien" ezzel tudnék vitatkozni, mert ez nem csak az ízlésen múlik hanem hogy ismerősi körben milyen telefonok vannak, mi folyik a csapból, egy kevésbé marketingelt kisebb gyártó termékétől félnek általában az emberek joggal, de nem feltétlenül mindig okkal... stb. de mindegy nem akarok vitatkozni mert mindenki azt vesz amit akar meg amire rábeszélik, de nem kell ezért egy kisebb gyártót ok és minden alap nélkül fikázni, pláne hogy minőségben lazán felveszi a versenyt a legnagyobbakkal is.
-
BenHans
addikt
válasz
Lacee1986 #39 üzenetére
Egyszer mindenképp vedd élőben is szemügyre akár a Nexus One-t akár a Desire-t mert kb ua.csak a Desire-nél optikai trackpad van nem trackball.
Tökéletes műanyag borítás, és amíg a hibámból nem sérült meg addig nem kopott, nem fényesedett, nem jártak ki a gombok...Én is a mai napig megtartottam a Desire-t, itt a fórumon sokunknak nagy kedvence volt, és ha egyszer lesz mellékes 15eresem akkor veszek neki egy új burkot meg egy aksit is.
-
BenHans
addikt
Tudod mit?! Legalább akkor az igényesek táborába tartozom, nem tudom miért, lehet művész véna hogy észreveszem ha valami gusztustalan. De azért jó látni, hogy 19578 emberből 13719 nem áltatja magát azzal hogy ennyi pénzért elég neki a műanyag sőt még jobb is, hát persze.... [link]
Már csomószor megbeszéltük, hogy annyi bajom van csak a jó minőségű műanyaggal hogy ritkán használják, és továbbra is fém HTC-t vennék, de egy szavam sem lenne így a konkurenciára.
Idézem neked egy másik hozzászólásomat: A filmek sem egyből a stáblistával kezdődnek, szóval a Samsungnál is inkább kezdjék az elején. Először egy normális dizájn, utána minőségi műanyagok használata (huh ennek a fogalomnak a megfejtése is évek kérdése lesz az eddigi munkájukat tekintve) és majd ha ezzel készen vannak akkor majd lehet szövögetni a gondolatokat, elképzeléseket a fém burkolat irányába. Mert engem nem hatnak meg egy fém díszcsíkkal.
Teljesen igazad van, egy közel sem csúcskategóriás Motorolának jobb a tapintása mint 1-2 nagy flagshipnek... Elgondolkodtató.
És az optimalizációt is csinálhatják akkor amolyan műanyagosan, mer' há' így is fogy. Én nem bégetek még akkor sem ha körülöttem millióan teszik.
GregOlah: Nem tudom pontosan hogy melyik modellekről írtál, de a One M7 óta nem lehet panasz rájuk. Régen én is szívtam eleget, e-care és flextronics szerviz... De a csehek és a HTC support mindenért kárpótolt és mások szerint (szolgáltató szerint is) példás hozzáállással intézték az ügyemet.
A One-om nem szenved semmitől a gombjai még csak meg sem koptak, pedig a hangerő szabályzót sokat használom.Lacee1986: Megközelítem a dolgot egy kicsit más irányból. De jó lenne ha bármelyik gyártó csinálna egy olyan, akár nem nexus készüléket ami vízálló, és valamiféle garanciát is vállal rá.
Amúgy ha valaki lát objektíven véve szebbet az M8-nál akkor azonnal mutassa. Mert ha ez fog a HTC nexus tab alapjaként szolgálni akkor a végkifejlettől el fog csöppenni a google.
-
BenHans
addikt
bbTamas77: Gratulálok a 370 hozzászólásodhoz, remélem mind ilyen tartalmas volt. Olyan jó érveket vonultattál fel hogy engem már sikerült meggyőznöd... /az inkompetenciádról/
tixem: Pont a HTC nem érdemel még egy "esélyt"?
A Lenovo mit tett le az asztalra? Még azt a szerencsétlen S920-ast is a One X-ről másolták. Motorolát meg sem említem.
Mondom mindezt úgy hogy szeretem a Lenovo-t...
Persze örüljünk(már aki örül) hogy a kínaiak jönnek fel mint a talajvíz, de ne hasonlítsuk már a HTC-t hozzájuk, mert azért ők teremtettek egy "keveset".Hadeska22: Ha nem a google gondoskodna a frissítésekről akkor sem lenne nagy gond. Nekem is One M7-em van, de kérdezz meg priviben bárki mást hogy van-e panasza a supportra. One M7 óta nagyon belehúztak legutóbbit is mi kaptuk meg legelőbb a nexusokat leszámítva...
One X-nél is csak a Tegra volt a nyűg, és pont ezért vannak most ezzel kapcsolatban is felemás érzéseim.Egyébként meg már komolyan vicces ez a HTC ellenes szájtépés. Egyszerűen azért csinálja a HTC, mert a konkurenciával szemben ők tudnak szoftvert írni, optimalizálni, és persze igényes szép kialakítású készülékházat csinálni meg ők valahogy találnak normális tapintású műanyagot is.
De ha az az igény hogy egy darabos, ocsmány kinézetű cucc legyen, azt tény hogy nem fogják megkapni a HTC-től. Droidból a Sony még igényes csak szögletesebb(nekem nem áll kézre), de a többi.... valahogy One után rossz érzés lenne sajátként azt a kezemben tartani. (és még nem is a gs5 szintről beszéltem amit szégyellnék...)Az is elég érdekes hogy a nexus mobilok közül is csak a Nexus One nézett ki igényesen azóta meg ízlésficam. A HTC-nek az is kijár hogy ők is elkészíthessék a 2. nexus mobiljukat, mert a Samsung már okádott kettőt, az LG-is csinált kettőt és mégis az az 1 HTC volt a legkomolyabb...
és itt minden szögből egymás alatt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest