Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hát nem tudom, az én környezetemben lévő Htc-k lehet jó fogásúak voltak, de potyogtak a gombok és mindig volt valami szoftveres nyüge. Szóval én sem vennék Htc nexus-t bár Sony-t sem.
Egyébként szerintem a galaxy nexus ugyan olyan szépen néz ki mint a nexus one, a nexus s tényleg picit rosszabb, de a nexus 4 egyenesen gyönyörű (a legtöbb ismerős szerint is) de a nexus 5 nekem színtén nem jön be, pedig az Lg nagyon jó az utóbbi időben, szerintem a g2 a legjobb telefon jelenleg
tudom van g3, de az bármennyire fáj, akad. -
Csapoati
nagyúr
Nekem sokkal jobban tetszik a Galaxy Nexus és a Nexus 4, szóval maradjunk annyiban, hogy a te véleményed is csak egy a millióból és természetesen szubjektív is. A mostani droidos telók közül pedig a Motoroláknak is kimondottan kellemes a fogása és a hátlap anyaga is (nekem formára is nagyon tetszik, azért is vettem egyet). Szóval csak csínján ezekkel a kinyilatkoztatásokkal, egyáltalán nem biztos, hogy más is így látja.
-
Dr.Anonymus
addikt
"Az is elég érdekes hogy a nexus mobilok közül is csak a Nexus One nézett ki igényesen azóta meg ízlésficam. "
+1egyébként Hugo Barra a korábbi Android boss is azon a véleményen volt, hogy ideje lenne egy minőségi "HTC One" jellegű Android tabletnek
"If you look at the execution that HTC did on the One smartphone, it’s pristine, {…} Why hasn’t someone done that on the tablet? Or on like ten tablets?"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. HTC bácsiék most cserélték ki a One x+-m egy fekete One-ra