- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapoati
nagyúr
A netes szavazásokkal óvatosan, mert a haterek mindig többen lesznek, mint a fanok. Most épp a Samu a főellenség, bár azt én sem vitatom, hogy jobb a One anyaghasználata. Viszont én nem erre tértem ki a hozzászólásomban, hanem inkább a formavilágra, hogy mennyire szubjektív is a szép fogalma. Láthatod, alattam is többeknek nem tetszett a HTC Nexusa, a Samsungé meg az LG-é igen. A "normális design" kifejezést nem tudom értelmezni, hiszen ez szubjektív, és ha annyira ocsmány lenne a Galaxy S sorozat, akkor biztos nem vennék ennyien. Szerintem az S3 volt a mélypont, azóta az S4 és főleg az S5 sokkalta normálisabban néz ki- szerintem. Ez is csak egy vélemény.
Egyébként én sem vennék Samsungot, de nem az anyaghasználata miatt (pont tegnap fogtam S4-et, semmivel sem volt rosszabb, mint a mellette lévő i5C-é, teljesen elfogadható, nem csúszik), hanem mert túl vannak árazva és a TouchWiz sem az én asztalom. -
Hát nem tudom, az én környezetemben lévő Htc-k lehet jó fogásúak voltak, de potyogtak a gombok és mindig volt valami szoftveres nyüge. Szóval én sem vennék Htc nexus-t bár Sony-t sem.
Egyébként szerintem a galaxy nexus ugyan olyan szépen néz ki mint a nexus one, a nexus s tényleg picit rosszabb, de a nexus 4 egyenesen gyönyörű (a legtöbb ismerős szerint is) de a nexus 5 nekem színtén nem jön be, pedig az Lg nagyon jó az utóbbi időben, szerintem a g2 a legjobb telefon jelenlegtudom van g3, de az bármennyire fáj, akad.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem sokkal jobban tetszik a Galaxy Nexus és a Nexus 4, szóval maradjunk annyiban, hogy a te véleményed is csak egy a millióból és természetesen szubjektív is. A mostani droidos telók közül pedig a Motoroláknak is kimondottan kellemes a fogása és a hátlap anyaga is (nekem formára is nagyon tetszik, azért is vettem egyet). Szóval csak csínján ezekkel a kinyilatkoztatásokkal, egyáltalán nem biztos, hogy más is így látja.
-
Dr.Anonymus
addikt
"Az is elég érdekes hogy a nexus mobilok közül is csak a Nexus One nézett ki igényesen azóta meg ízlésficam. "
+1egyébként Hugo Barra a korábbi Android boss is azon a véleményen volt, hogy ideje lenne egy minőségi "HTC One" jellegű Android tabletnek
"If you look at the execution that HTC did on the One smartphone, it’s pristine, {…} Why hasn’t someone done that on the tablet? Or on like ten tablets?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest