- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapoati
nagyúr
A netes szavazásokkal óvatosan, mert a haterek mindig többen lesznek, mint a fanok. Most épp a Samu a főellenség, bár azt én sem vitatom, hogy jobb a One anyaghasználata. Viszont én nem erre tértem ki a hozzászólásomban, hanem inkább a formavilágra, hogy mennyire szubjektív is a szép fogalma. Láthatod, alattam is többeknek nem tetszett a HTC Nexusa, a Samsungé meg az LG-é igen. A "normális design" kifejezést nem tudom értelmezni, hiszen ez szubjektív, és ha annyira ocsmány lenne a Galaxy S sorozat, akkor biztos nem vennék ennyien. Szerintem az S3 volt a mélypont, azóta az S4 és főleg az S5 sokkalta normálisabban néz ki- szerintem. Ez is csak egy vélemény.
Egyébként én sem vennék Samsungot, de nem az anyaghasználata miatt (pont tegnap fogtam S4-et, semmivel sem volt rosszabb, mint a mellette lévő i5C-é, teljesen elfogadható, nem csúszik), hanem mert túl vannak árazva és a TouchWiz sem az én asztalom. -
GregOlah
csendes tag
Hát nem tudom, az én környezetemben lévő Htc-k lehet jó fogásúak voltak, de potyogtak a gombok és mindig volt valami szoftveres nyüge. Szóval én sem vennék Htc nexus-t bár Sony-t sem.
Egyébként szerintem a galaxy nexus ugyan olyan szépen néz ki mint a nexus one, a nexus s tényleg picit rosszabb, de a nexus 4 egyenesen gyönyörű (a legtöbb ismerős szerint is) de a nexus 5 nekem színtén nem jön be, pedig az Lg nagyon jó az utóbbi időben, szerintem a g2 a legjobb telefon jelenlegtudom van g3, de az bármennyire fáj, akad.
-
Csapoati
nagyúr
Nekem sokkal jobban tetszik a Galaxy Nexus és a Nexus 4, szóval maradjunk annyiban, hogy a te véleményed is csak egy a millióból és természetesen szubjektív is. A mostani droidos telók közül pedig a Motoroláknak is kimondottan kellemes a fogása és a hátlap anyaga is (nekem formára is nagyon tetszik, azért is vettem egyet). Szóval csak csínján ezekkel a kinyilatkoztatásokkal, egyáltalán nem biztos, hogy más is így látja.
-
Dr.Anonymus
addikt
"Az is elég érdekes hogy a nexus mobilok közül is csak a Nexus One nézett ki igényesen azóta meg ízlésficam. "
+1egyébként Hugo Barra a korábbi Android boss is azon a véleményen volt, hogy ideje lenne egy minőségi "HTC One" jellegű Android tabletnek
"If you look at the execution that HTC did on the One smartphone, it’s pristine, {…} Why hasn’t someone done that on the tablet? Or on like ten tablets?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged