Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
A netes szavazásokkal óvatosan, mert a haterek mindig többen lesznek, mint a fanok. Most épp a Samu a főellenség, bár azt én sem vitatom, hogy jobb a One anyaghasználata. Viszont én nem erre tértem ki a hozzászólásomban, hanem inkább a formavilágra, hogy mennyire szubjektív is a szép fogalma. Láthatod, alattam is többeknek nem tetszett a HTC Nexusa, a Samsungé meg az LG-é igen. A "normális design" kifejezést nem tudom értelmezni, hiszen ez szubjektív, és ha annyira ocsmány lenne a Galaxy S sorozat, akkor biztos nem vennék ennyien. Szerintem az S3 volt a mélypont, azóta az S4 és főleg az S5 sokkalta normálisabban néz ki- szerintem. Ez is csak egy vélemény.
Egyébként én sem vennék Samsungot, de nem az anyaghasználata miatt (pont tegnap fogtam S4-et, semmivel sem volt rosszabb, mint a mellette lévő i5C-é, teljesen elfogadható, nem csúszik), hanem mert túl vannak árazva és a TouchWiz sem az én asztalom. -
Csapoati
nagyúr
Nekem sokkal jobban tetszik a Galaxy Nexus és a Nexus 4, szóval maradjunk annyiban, hogy a te véleményed is csak egy a millióból és természetesen szubjektív is. A mostani droidos telók közül pedig a Motoroláknak is kimondottan kellemes a fogása és a hátlap anyaga is (nekem formára is nagyon tetszik, azért is vettem egyet). Szóval csak csínján ezekkel a kinyilatkoztatásokkal, egyáltalán nem biztos, hogy más is így látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged