- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
beerbear2
újonc
Szerintem is csak arra jó, hogy a Microsoft-ot rugdossa vele az iparág.
A szabványos megoldás (DX12), majd stabil lesz, és - mivel szabványos - nem ennyire konfigfüggő...
Azért vagyok kicsit pipa az AMD-re, mert a Mantle volt a döntő szempont, ami miatt R9 270x-et vettem és nem gtx760-at. -
beerbear2
újonc
"kevés neki a 2 GB RAM"
Megint egy kifogás. Ha kevés neki, akkor ne lehessen bekapcsolni 2 gb-os kártyákon. Ja, hogy akkor csak egy-két legdrágább típus marad? Na, erről megint nem szól a hype...
Nem hiszem hogy user error van.
Egyszerűen annyira instabil az egész, hogy vannak konfigok, amin jól megy, és van olyan, amin meg .... .
Pont ezért van meg a véleményem az egészről. -
beerbear2
újonc
Abunak biztos igaza van abban, hogy ez technikailag egy csoda, de én meg csak a gyakorlati oldalát tudom a dolognak megfogni. Az meg siralmas.
A konfigom elég jó (i7-3770, R9 270x), a BF4 DX-ben tökéletesen rohangál rajta (100-150 fps-ben tolom fullhd-n mediumban).
Ehhez képest Mantle-ban kb. 50 fps-sel lassabb alapból, és időnként leesik 5-10-re az fps (!!!), ráadásul több másodpercre, ami nem kell mondanom hogy játszhatatlan. Plusz, tele van Mantle alatt azokkal a mikrolagokkal, amik Abu szerint éppen hogy a Hiper-threading miatt jelentkeznek DX alatt, de Mantle-ban nem. Ehhez képest nekem fordítva van. Mondom, nem olvastam valahol, hogy ilyen a Mantle alatt a BF4, hanem otthon játszottam vele, saját gépemen, én magam. Néhány óra dühöngés és anyázás után ledúrtam a gépről a 14.3-as drivert, feltoltam az utolsó stabilt, beraktam a BF4-et DX-be és láss csodát: 100-150 fps vajsima játékélmény.
Szóval, részemről egyelőre ennyi volt az ismerkedés ezzel az újabb AMD csodával. Ez a gond az AMD-vel, mindig összeraknak valamit (Mantle, vagy prociban Bulldozer, Kaveri stb.), ami papíron maga a csoda, a szakik hanyattvágják magukat tőle hogy ez milyen előremutató és újszerű, aztán a gyakorlatban meg egy nagy rakás ..... Persze mindig van valami magyarázkodás, hogy miért nem úgy működik, ahogy, de őszintén szólva ez engem nem igazán izgat. Működjön, a többi csak magyarázkodás.
Ugyanígy jártam a procival is, nagy pénzért megvettem a phenomot anno, azzal, hogy "ez az első igazi négymagos", aztán jól megjártam, harmatos teljesítmény a nagy duma mögött... Prociban már megtanultam a leckét, azért van i7-em. Elégedett is vagyok. Az utolsó normális termékük az athlon64 X2 volt anno.
Lehet a videokártyából is jobb lett volna egy gtx760-at venni ugyanennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest