Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozicsek
tag
Ezzel csak egyetérteni tudok.
OP2 tulaj, még a múlt héten dobta a telefon az értesítést, gyorsan frissítettem is. A telefon használatom főleg alapfunkciókra meg néhány plusz appra korlátozódik, amik többnyire nem túl hardverigényesek (pl. Facebook, Budapesti Menetrend, Spending Tracker, ilyenek).Köznapi használatban változást én nem láttam, a standby akkuidő mintha nőtt volna, de nem esküdnék meg rá.
Tud valaki korábban ismert bugot amit elvben most javítottak (ugyanis nekem soha nem tűnik fel egy hiba sem, de lehet hogy én vagyok vak)? Megnézem szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest