Elérhető az Oxygen OS 3.1.0 a OnePlus 2-re

Elindult a legújabb frissítés a OnePlus 2-re, ami az Oxygen OS 3.1.0 verziószámra hallgat. A frissítés főként hibajavításokat tartalmaz, az értesítésekkel kapcsolatos problémákat orvosolták első körben, de az energiatakarékossági szempontból nem elhanyagolható Doze Mode-on is fejlesztettek, illetve az eszköz lenémítását/rezgő módba helyezését is egyszerűbbé tették. Természetesen az Android biztonsági szint sem maradt öreg, az augusztusi csomagot helyezték el az új rendszerben.

Marshmallow rendszerre épül a legújabb frissítés.
Marshmallow rendszerre épül a legújabb frissítés. [+]

A frissítés OTA módon lesz elérhető, de a bátrabbak saját felelősségre maguknak is telepíthetik a ROM-ot, letöltőlink már több oldalon is megjelent.

Azóta történt

Előzmények

  • Kivonják a forgalomból a 16GB-os OnePlus 2-t

    Valószínűleg nem sokaknak fog hiányozni egy 16 gigabájtos tárolóegységgel ellátott, microSD bővítés nélküli zászlóshajó, amikor a 64 gigabájtos modell is elérhető áron van.

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

Hirdetés