- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Mesterséges korlátozás az egész, Pc-n használhatsz kontrollert és egeret is, valamelyik játékhoz az egyik, míg másikhoz a másik jobb, megvan a szabadság. A konzoloknál viszont korlátoznak.
De egyébként teljesen mindegy hogy miként próbálod igazolni saját magad korlátozását, mivel egyre több játékban használhatsz egeret konzolon és tervben van az egér támogatása is.
Raysen: Babzsák mellé, kanepéra, stb is van olyan kiegészítő, amivel ott is megoldható az egérhasználat, nem jelent semmilyen kényelmetlenséget. Egyébként én nem feltétlen vagyok egyik pártján sem, a lényeg épp az, hogy meglegyen a szabadságunk, hogy mindenhol a legmegfelelőbb perifériát használhassuk. Én pl Pc-n is XboX kontrollert használok, ahol megfelelőbb.
-
COD ban pont az kontrolleresek vannak előnyben az aimassist miatt... sajnos. BO3 ban aláznak a PC-n kontrollerrel játszók.Persze kell azért gyakorlat is hozzá.Túl van tolva kissé.
DE nekem mindegy , én is várom az egér Bill támogatást xboxhz,azokhoz a játékokhoz amik igénylik ezt .Szerintem ez nagyon játékstílus függő. Vannak játékok amihez sokkal jobb a kontroller és fordítva is igaz.
pl stratégia stb,,, lehet nem fejleszteném már akkor a PC-t tovább, ha ez bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows XP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest