- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akinek ez kell, annak itt van ez vagy lesz száz másik (az Oculus nyílt forrásként publikálta az összes DK1-el kapcsolatos infót a firmware-től a pcb-ig). Én a lehetőleg nem akarom összetörni az "immersion"-t, szóval nem akarok játék közben még gombnyomásra sem kilátni a való életbe, mert az befolyásolná az élményt, nem akarok össze-vissza bóklászni, mert ha szekrénybe ütközök az szintén. Sőt az utcán sem akarom használni. Ezt úgy akarom, ahogy ők is mondják: ülök a székemben és csak az történik, ami játékvilágban. Semmi más
Nem érdekel a család, a telefon, hogy betörtek, stb
-
Komplikato
veterán
Valami ilyesmire gondolsz?
VRnava Totem -
de ezeket mint mikrofon vagy fülhallgató, lehet külön használni. Aki igényli, az használjon valamit, de szvsz felesleges ráaggatni fixen azoknak akik nem használnák, vagy mást akarnak használni (én pl a saját ATH-M50-es fülesemet akarom használni, nem azt amit ők adnak hozzá. Mikrofont meg egyáltalán nem igénylek (webcammal szoktam megoldani), legalábbis beépítettet nem. No meg jó ha inkább hely van valahova bedugni a mikrofont vagy a fülest, mintsem beépíteni fixen, mert ha a mikrofon tönkremegy, legalább csak veszek egy újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest