- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
ithomas #5875 üzenetére
Hol is kezdjem...
Mini testtel kértem, 3db 700mah 16340-es akkuval, Trustfire töltővel.
Volt már kétszer is króm Lava-m, szerettem is, de nem jó széria volt, így nem bíztam már benne, ezért vettem az Evot.
Ami jobban tetszik az Evo-ban:
Kicsi. Kopaszon már szinte túl kicsi is, de a patronvédő hüvellyel együtt pont méret.
Nincs ego menet, így a Helixek még jobban szelelnek.
Ügyes dolog az egygombos menü.
Szép.
Ami nem annyira tetszik:
Izzításkor világít a kijelző (minek)
A gomb körüli ledet ki lehet kapcsolni, de tökmindegy, mert a kijelző fénye bevilágít így is a gombhoz.
A gombnyomástól számítva késik az izzítás a Lava-hoz és egyéb akkukhoz képest, de ez hamar megszokható.
Azt tapasztaltam, hogy a mindenféle védelem miatt hiába emelem a feszt egy bizonyos határon túl, nem történik változás. Ez lehet negatívum is, ugyanakkor előny is lehet, mert így legalább nem égeti meg az üvegszálat.
A 16340-es akkuk elég gyengék, nálam óvatos használattal eddig mind a 3db lemerült estére. Mondjuk javult valamelyest a helyzet az első naphoz képest, akkor már délután 4-re lemerült mind. Ma már jobban állok, most raktam bele a harmadikat. Olvastam valahol, hogy a 2.-3. felés utátöltn érik el az akksik a maximális kapacitásukat, ezért lehet ez így.
Összegezve szerethető, (IMR (AW) 16340 akkuval jobb lenne, de az kishazánkban egyelőre nem igazán kapható), szép, okos készülék.
Szerintem megéri az árát.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest