- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
vilmaboy #5053 üzenetére
Én is V3-at használok nagyon jó kis gőzkeltő.De azt nem írod komolyan hogy egy 510-es akkuval ok a Helix ... még fogni is kényelmetlen mert fejnéhez.
eGo-ra én is rátekerem néha a T2-őt vagy a BUD-ot (bár ahhoz van palástom) az úgy ok.
A kinézet meg egy olyan eszköznél amit folyamatosan használok szerintem meg alap
Főleg ha nem is kerül többe .... Persze eGo akkura a Helix ..... nem hiába használom magam is.
de még mindig csodálkozok hogy a BUD milyen kevés likviddel beéri és 510-es akkura szerintem tökéletes.A T2-ő pedig olyan gőzt képez hogy a Helix akár el is bújhat mögé az is 510-es méret bár a likvid folyik bele rendesen alig győztem utánatölteni.Azt a napi 5 szálat egy 1,2ml patronnal simán kiváltja.ha annyit pöfékeltem volna szerintem leragadok az 510-esnél.
(#5054) Brenyo
Köszi!Tényleg olyan veszett drága lesz itthon a VMax?
"majd valaki hamarosan úgyis bemutatja és elmagyarázza egy oszcilloszkópon"
Már megvan az oszcilloszkópos tesztha megtalálom megint belinkelem.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest