Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Azt szokták mondani, hogy 10-12 slukk felel meg egy szál ciginek, persze függ a nikotin tartalomtól is.
Szvsz ez nem igaz, legalább is én nem úgy érzem, min. 3x annyit szívok.Nekem olyan 30 slukk kell, hogy picit is jóllakjak vele.
A munkahelyemen kb. ebből a készülékből lélegzek.
Szerintem ezek a készülékek nem alkalmasak a "pumpálásra", tehát ezt nem lehet olyan vadul gyorsan szívni mint egy cigit.
Ezt öregesen,papásan, mint ha pipáznál ajánlott szivogatni.Hosszú lassú szopkodással.Én amit kaptam patronokat, azok egy vackok voltak.3 nap után már alig "füstölt".Most helyben egy srác foglalkozik ilyennel és tőle vettem olyan patront mi szétszedhető és a komplett belsejét ki lehet cserélni kazánostul kanócostul egy mozdulattal és csak 500ft a belseje.Ez nekem eddig nagyon bevált, mert 1 hete szívom ezzel a patronnal a mérget és ugyanúgy füstöl mint első nap.Szörcsögni is nagyon ritkán szörcsög, általában csak töltés után, de akkor egyszer kirázom és frankó is.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest