Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Hadrian #368 üzenetére

Én ezt a Nadella féle 3 irányú WM stratról (enthusiast-vállalati-budget felhasználó) szóló cikket már novemberben elolvastam (akkor jelent meg először), de az azóta kijött gyárilag W10 készülékeknél nem látom igazából megvalósulni. A L950-nek akár még vevője is lettem volna de amit írnak (legalább annyi negatív szoftveres komment van mint pozitív komment, de inkább az előbbiek vannak túlsúlyban) erősen megkérdőjeleződött bennem h jó választás lenne e. (Főleg h hasonló kategóriájú droidot -pl. LG G4- lehet olcsóbban is kapni)

Aztán gondolkodtam a 650-en egy kategóriával lejjebb (ez lenne a Nadella 3-as felosztásban az enterprise telefon), de könyörgöm, rosszabb harderes kiszereléssel mint a L640? Azzal az árral amivel a szivárgott infó szerint indulna?

Budget készülék (gondolom az 550 lenne ez a része) nem érdekelt, mivel jelenleg is egy olcsó telt használok (Motorola Moto E 2015), és erről váltanék magasabb kategóriára, de átnézve a speceket azt levettem h az én tavaly 130 (idén 110) eurós motorolámhoz képest kevés kivétellel mindenben visszalépés lenne ez a fon, az ára meg kb ugyan annyi. [Valahol 35 ezer hufot írtak]

Írom ezt így h vártam a WM10-et, tavaly pár hétig volt nálam egy 640-es lumia és maga a platform be is jönne + szívesen váltanék androidról akár úgy is h csomó mindenre nincs app, de így nem racionális döntés egyáltalán

• mike1334

veterán

válasz Hadrian #221 üzenetére

Annyira bíznak benne, hogy kiadják a droid verzióját is, biztos, ami biztos, legalább abból legyen bevétel :DDD

Új hozzászólás Aktív témák