- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Majd megveszik a kínaiak, oszt' jónapot.
-
Ricardo
titán
válasz
Depression #28 üzenetére
A lényeg az, hogy mennyire nyereséges. A Nokia jelenleg úgy látja, hogy hosszú távon jobban jár, ha eladja, és befekteti az okostelefon részlegébe, mert az többet fog hozni. Majd kiderül, hogy igazuk van , vagy nincs.
-
Depression
veterán
A cikkben ott szerepel, hogy a vertu nyereséges. Érthetetlen, hogy mennyien jöttök itt a veszteséggel.
Akinek meg drágának tűnik: én sem értem, hogy miért kell venni méregdrága aranynyakláncot, mikor a piacon vehetek 300Ft-ért.
-
Rav3n02
senior tag
Várható lépés volt szerintem. Egyébként vicc, hogy a Nokia 8800-ról mennyi bőrt sikerült lehúzni, vagy inkább ráhúzni?
-
Domxc
senior tag
Nem kellett, nem is fog hiányozni. Jobb, hogy a WP7-re fókuszál a Nokia, minthogy egy nyereséggel aligha rendelkező cégre.
-
anubys1984
aktív tag
Számomra meglepő volt a hír. Azt gondoltam volna, hogy a presztízs miatt még veszteség mellett is megtartják.
-
Ricardo
titán
Kell a pénz. Ezt az összeget értelmesebben is el lehet költeni. Luxus vonalat majd akkor nyomják, ha rendbe rakták a céget.
-
BoC1ka
senior tag
Amúgy meg le van írva kb mekkora üzletág évenete is ez...Meg aztán a luxus márka nem feltétlen azért van, hogy profitot termeljen...ez egy ilyen kinek van nagyobb pélója játék...Ott a Bugatti Veyron...a VW minden egyes legyártott darabon elég sokat bukott...de mégis legyártottak 400 dbot...nem a profit miatt csinálták...ez is marketingszagú meg presztízskérdés....büdös szóval nem említik, hogy azért eladó mert veszteséges...Mindig is meg volt, és mindig is meg lesz a piaca luxusnak...Most az hogy mi értetlenkedünk hogy másfél misiért milyen autót lehet venni....hát ők meg úgy gondolják hogy másfél misiért milyen mobilt lehet venni
Én nagyon eltudnám képzelni a kezembe egy 4magos akármilyen mobil helyett...csakhát
-
tib85
tag
vagyis a jövőben nem lesznek tök alap nokiák amiket titánba meg bőrbe lehet burkolni és 150 szeres áron eladni?
szerintem egyszerűen csak nem hiányzik a nyűg a nokiának egy prémium márkával,aminek a profitja elég kevés a drágán fenntartott exkluzív boltok és 24 órás segítségnyújtás miatt.
Gyanítom kiszámolták,hogy azt az x millió eurót amit a vertuért kapnak betennék egy pénzügyi alapba akkor nagyobb nyereséget realizálhatnának,mint egy problémás luxusmárkával,ami üzletileg kockázatosabb is. De valószínűbb,hogy az érte kapott pénz a windows 7 modellek megtámogatásához se jön rosszul. -
V.T.CS.
senior tag
miért lenne szarban a nokia?
-
tixem
addikt
Hát aki olyan hülye ** (már bocsánat), aki kvázi egy normálisabb használt autó árát adja egy mobiltelefonért, meg is érdemli
Bulikba én k300i-vel, meg Alcatellel járok... Kellett neki villogni.
Amúgy meg szerintem jól tették, így is szarban vannak, nem kell egy értelmetlen márkát éltetni, aminek vélhetően nem nagy a piaca.
-
NogeOne
tag
Szerintem is hülyeség lett volna tartani, nem éri meg fejleszteni és kis számban eladni. főleg ha nem valami jól megy ez az üzletág nekik.
-
adrianv
tag
Most szorult helyzetben vannak, de nem kell megijedni. Volt piaca csak veszteséges, kész. Lázadjon föl akinek vertuja van!
-
teljesen reális. akkora piaca nincs ennek, egy veszteséges ágazatot meg senki nem akar finanszírozni. azon csodálkozom, hogy ezt nem lépte meg már korábban a Nokia
(és amúgy se sikerült egyetlen emberien kinéző telefont se összerakniuk
)
-
Nokia teljesen megbolondult... Mégha nem is aranytojás tyúk, de épithettek volna a Vertu-ra is valami globális stratégiát
-
Guff
csendes tag
Nem nagy ugy. En amugy sem lattam ertelmet az ilyen luxusmobil marhasagoknak.
-
kristof83
aktív tag
Ezekszerint van még hova lejebb csúsznia a Nokiának
Ez egy elég komoly érvágás a cégnek, és szerintem a halálos ítélete a Vertu márkának.
Ennyi, függöny...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Financial Times értesülései szerint a Nokia rövidesen megválik luxusmobil üzletágától.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NASCAR
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest