- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
GreenGoblin #225 üzenetére
Mert nem kötelező, de lehet hogy nem is kötelesek elfogadni az nélkül.
Van erről valami egyértelmű szabályzat amúgy?
Pl ha az usb aljzat hibája lép fel, kérheti-e a szervíz az eredeti hozzá adott töltőt?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
GreenGoblin #213 üzenetére
Ha nem a gyári töltövel küldöd vissza, simán vehetik úgy hogy, ki sem bontottad a töltöt, vagy már nincs meg.
Ilyen esetben meg szerintem eleve nem is vizsgálhatná meg.
Azt simán el tudom majd képzelni hogy változni fognak a garanciális dolgok.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
GreenGoblin #219 üzenetére
És mennyibe került?
-
pepe792
tag
válasz
Garanciális javításra mellékelni kell a töltőt is.
-
batai15
félisten
válasz
Igen ezért is írtam hogy egy nem bizonyítható feltételezésen alapuló jogi dolgot erősen meg lehet támadni ,ez alól a tmx sem kivétel főleg ha tömegesen történne ilyen .
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GreenGoblin #179 üzenetére
Mennyit adott ki a Xiaomi ?
-
prolad
addikt
válasz
GreenGoblin #147 üzenetére
Töltődik, de ha már egy fő feature amivel reklámozzák, akkor tudja azt a dobozból kivéve, ne kelljen még hozzá külön töltőt vennem. Plusz én pl nagyon szerettem a 65Wos töltést az előző Xiaomiban, szempont is volt a vásárlásnál.
Ha csak random QC szabványt tudna, akkor valamennyire elfogadható. Bár nekem pl akkor se lenne, 1 telefonom van egyszerre egy töltővel.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
GreenGoblin #147 üzenetére
Nem. Azért mondja, mert nem tudod kihasználni a telefon tudását amit veszel, mert nyilván 55W töltő még nem sok embernél leledzik. Ha 18W tudna akkor lehetne mondani olyan már csak csak van itt ott.
-
Alarikman
senior tag
válasz
GreenGoblin #104 üzenetére
Én sem tartom be mindig a 20-80-at. Viszont erről sokan cikkeztek már, hogy a lithium akksik nem szeretik, ha csontra töltöd őket. Inkabb sok kis töltés. Amit nem is szamitanak annyiszori töltésnek. Szerinted miért félig toltve veszed a telókat es más kütyüt? Ha mindig eladod a telód 1-2 év után akkor mind1, a következő tulaj baja. De ha 2+ evig akarod használni, vagy megy tesónak/anyunak akkor nem mind1 szerintem.
Én egy év alatt két RC-s auto aksit gyaktam le, mert nem tudtam akkor még, hogy ha feltöltöm 4V fölé és úgy hagyom, szépen degradálódik(nem úgy mint a Nimh ami a full töltést szereti). Ma már ha feltoltom es nem megyek a gyerekkel mégse, akkor egy LIPO killer nevű kis áramkörrel lemerítem 3,8V-ra. Telefonnál nem olyan vészes, mert mindig be van kapcsolva és egyből merít. De aki kikapcsolva tölti mindig, este, annak gratulálok(nem neked szól).
Ennyit akartam mondani. Nem fogok többet off-olni. -
Alarikman
senior tag
válasz
GreenGoblin #98 üzenetére
Értelek. QC2-vel simán előfordulhatott pl. Samsung sokaig azt használta. Melegedett mint a fene. QC3-al már nem jellemző.
Amikor én is kerülöm a gyorstöltőt: navigáció közben. Alapból forró a készülék, ha még toltom az akksit, az tényleg kicsinálja.
Amugy a mindig lemerites es 100%-ra töltés sem jó. Tudod, 20-80% szabály? -
Micsurin
nagyúr
válasz
GreenGoblin #98 üzenetére
10W-os Spigen töltőn semmivel nem melegebb a telefon mint netezés közben.
-
Alarikman
senior tag
válasz
GreenGoblin #47 üzenetére
Szerintem semmi ertelme már az 5/10w-os töltőknek. Max sajat magad szívatása. Pl a QC3-as töltők sokkal kedvezőbben bánnak a kis feszültség lépési közökkel a mai akkukkal mint a régi szabványok. Ja es az elektronika is erre van optimalizálva.
Ez olyan mint a NiMH-s akkukat a régi lassú 100mah-s toltokkel tolteni. Örökké tart és még csak nem is jo az akkunak a töltés technológia miatt. Pl ha elfelejted levenni időben, akkor túltölti. Inkabb egy 500mah-s kis gyorstöltő voltage termination-el. Pl: link -
Micsurin
nagyúr
válasz
GreenGoblin #55 üzenetére
Sony és Samsung is keleti, LG is sőt technikailag közel az összes gyártó keleti.
-
janeszgol
félisten
válasz
GreenGoblin #10 üzenetére
Én például - ha nem is dobtam, de hátrébb soroltam - az a MI A2 direkt elbacása volt. A közvélemény szavazat az android One rendszert hozta ki népszerűbbnek, nem a MIUI-t, erre törölték azt a szavazást, majd kiadták az A2-re a bootloop-os frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest