Egyre több képen látni a töltő nélkül érkező Xiaomi Mi 11-et

A bemutató előtti utolsó hírcsokor rengeteg képet tartalmaz, de Lei Jun vezérigazgató is megszólalt egy fontos részlettel kapcsolatban.

A Xiaomitól soha nem állt távol a konkurencián való élcelődés, néhány hónapja több mobil dobozán is láthatjuk a Google-alkalmazásokkal való odaszólást a Huawei felé, de egy-két Xiaomi forgalmazó arra sem volt rest, hogy az iPhone 12-család töltő nélküliségén is nevessen egyet. Nem sokáig tart az öröm, hiszen maga a vezérigazgató, Lei Jun már a hivatalos Weibo-oldalán közölte, hogy bizony az Mi 11-hez sem adnak majd töltőt, és rövid posztjában ő is környezetvédelmi okokra hivatkozik.


[+]

Persze, szép lesz a vékony doboz, amiről szintén a CEO tett fel képet, viszont az biztos, hogy a bemutatón további magyarázatra fog szorulni a döntésük, a vezető ennek megfelelően ígéretet is tett az utolsó mondatával arra, hogy választ kapunk minden kérdésünkre a témával kapcsolatban. Mindenesetre, ha a mobilba tényleg kétakkumulátoros kialakítás várható az 55W-os szupertöltés miatt, akkor relatív kevés ember érzi majd magát zöldnek azáltal, hogy tele van otthon 5W-os töltőkkel, és a végeredmény esélyesen az lesz, hogy csak újbóli becsomagolásra kerülő tételként kerül a mobil mellé a villámtöltő: természetesen külön markáns tételként a számlán.

[+]

A doboz fotóján látni néhány fontos tulajdonságot: 108 megapixeles kamera, Super AMOLED kijelző, HDR10+ minősítés és Harman/Kardon által hangolt audiós oldal jellemzi a terméket, amit pedig szintén biztosra vehetünk, az a Snapdragon 888 rendszerchip, a Gorilla Glass Victus borítás és az Android 11 alapjaira épülő MIUI 12 felhasználói felület. Minden másra pedig a mai bemutatón, néhány órával később derül fény.

Előzmények

Hirdetés