- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
24 dollár csak külön a töltő. Fuj, fuj, blee.
-
Thom!
veterán
[link] Ez elég jó ár szerintem
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Schuler888 #239 üzenetére
Ebben a világban? Csodálom, hogy még nincs. -
Micsurin
nagyúr
pEdIg tUtI vAn oTtHoN lEgAlÁbb 4 tÖltŐ.
Amíg nem lesz egy egységesített töltő szabvány és csatlakozó szabvány halott az egész, 100x le lett rágva. Ha évente nem dobálnának újabb és újabb x+100W-os töltőket akkor lehetne beszélni ilyenről így nem, mert sietnek az emberek nincs 40 percük feltölteni a telefont két Gaystagram poszt között.
Amúgy is mekkora katasztrófa ha véletlen töltőre kell tenni a telefont... főleg most, hogy a userek jelentős rész akik flagshipet vesznek otthonról dolgoznak.
-
RoBos
senior tag
A kinti hírek szerint az első eladásokból ami kb. 350.000 db-ot jelent, a vásárlók kevesebb mint 6%-a választotta a töltő nélküli kiszerelést, a többség mind töltővel vette meg a Mi 11-et!
-
RoBos
senior tag
Úgy néz ki, a februárban érkező Mi 11 Pro máshogy fog kinézni (legalábbis hátulról), és a kép alapján 120x zoomra lesz képes!
Na meg persze jön majd a Redmi család is az SD888-cal a Redmi K40/K40 Pro személyében is...
-
Schuler888
senior tag
válasz
saabonline #228 üzenetére
Vegre vki erti, hogy miert hulyeseg a +benzinkut hasonlat
-
saabonline
csendes tag
válasz
WhiteWalker #133 üzenetére
A benzinkút példa is ordas nagy kamu, nem az ingyen áram/üzemanyag a probléma. Autó tankoláskor a kúton adott a kompatibilis töltőpisztoly, míg a háztartásban átalakítóra van szükség /kompatibilis tápegység/, hogy tudd "tankolni" a telefont. Ahogy az autónál is tartozék a töltőnyílás, úgy tartozék telefonnál is a töltőkábel, ami a falba dugható. A fúrógép kábele is tartozék, az aksis szerszámoknál meg az aksitöltő is, egyértelmű fillérb...szás ez, oké milliós tételnél sok az a plusz profit, de lehúzás. Csomagoljon külön egy alap töltőt ingyen, vásárláskor eldönthetem, kérem, vagy felesleges, és kb 2,3 év múlva, mire legtöbben cserélik a telefont, nem fogják kérni az alap töltőt, mert jó a régi, vagy vett komolyabbat, illetve nem lesz gond töltő nélkül tovább adni, mert addigra a fali konnektorokba már sokaknak lesz usb kimenet, tipeC kábel meg 50 forint lesz. Egy csúcs telefonnál fél milliós árnál egy plusz 15 ezres töltő kp-es vásárlásnál nem tétel, de egy alsó/közép kategóriásnál drága arányaiban, ha meg előfizetesre vesz valaki, lehet, hogy inkább meg se veszi, ha 15-öt ki kell csengetni helyből extrában, hogy tudd használni, és garanciába se tudjanak belekötni másnap, ha rádugtad otthon dgy másfajtára. Pl anno a htc től 2 telefon is behalt sony töltővel, mert az volt épp bedugva.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #226 üzenetére
Amúgy meg.
6. Az ügyintézéshez szükséges:
A hibás(nak vélt) készülék és annak tartozékai. Kérjük a terméket eredeti csomagolásában, dobozával együtt szíveskedjenek eljuttatni
márpedig ha adnak hozzá töltöt, az eredeti tartozéknak minősül szerintem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
GreenGoblin #225 üzenetére
Mert nem kötelező, de lehet hogy nem is kötelesek elfogadni az nélkül.
Van erről valami egyértelmű szabályzat amúgy?
Pl ha az usb aljzat hibája lép fel, kérheti-e a szervíz az eredeti hozzá adott töltőt?
-
GreenGoblin
őstag
válasz
aprokaroka87 #224 üzenetére
Mi az hogy visszaküldöd?
Szervizbe? Mert oda nem kérik a töltőt.
Vagy visszaküldöd mert nem kell a telefon? Akkor meg nem mind1?!
Nem egy telefonom volt már szervizbe és sosem kértek töltőt. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
GreenGoblin #213 üzenetére
Ha nem a gyári töltövel küldöd vissza, simán vehetik úgy hogy, ki sem bontottad a töltöt, vagy már nincs meg.
Ilyen esetben meg szerintem eleve nem is vizsgálhatná meg.
Azt simán el tudom majd képzelni hogy változni fognak a garanciális dolgok.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
GreenGoblin #219 üzenetére
És mennyibe került?
-
pepe792
tag
válasz
Garanciális javításra mellékelni kell a töltőt is.
-
Micsurin
nagyúr
A TMX aka ex Telemax évek óta évente többször van felnyomva semmi nem változik,
been there, seen that, done that, békéltető mutogat a fogyasztóvédelemre a fogyasztóvédelem mutogat a békéltetőre a polgári per árából meg megveszed a következő flagshippet röhögve...Itthon nem épp őket fogja egy jogi vitában terhelni a bizonyítás, mivel ők rásütnek valamit onnantól kezdve neked kell bizonyítanod, hogy miért nem állja meg a helyét a szerviz határozata.
-
batai15
félisten
válasz
Igen ezért is írtam hogy egy nem bizonyítható feltételezésen alapuló jogi dolgot erősen meg lehet támadni ,ez alól a tmx sem kivétel főleg ha tömegesen történne ilyen .
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Juhaszatti #210 üzenetére
10-15 GSM-ben valami hurkatöltő aliexpressen vásárolt csodáért amihez szintén azonos árustól jön majd a hulladék hátlap kb kétoldalú ragasztóval felrakva.
A userek 90% meg nem fogja elvinni 2 év után a telefont szervizbe, kuka és megy a szolgáltatóhoz.
edit.: Hogy kiveszik-e? Miért szerinted befognak vállalni garanciális javítást 3rd gyártó általi tartozék miatt?
batai15 Have fun, a TMX-et már próbálták jócskán támadni több de inkább kevesebb sikerrel.
GreenGoblin Sehogy de ezek után végképp tökéletes ürügy lesz, még jobb mint az elmúlt években a kamu beázások vagy a kijelző karcolás / repedés / kereten található megnyomódás miatti vállvonás.
-
Micsurin
nagyúr
....nem csak ott az apró rész, a garancia akkor érvényes ha a gyári töltővel használtad.
1-2 év és egy 1 évesen behalt akkura majd szépen közli az Alma, Samu páros, hogy bocs haver de biztos nem a gyárilag meghatározott töltővel töltötted. Mivel nem lesz tartozék még könnyebb lesz elbújni az akku cserék elől. Vegyél új telot, #környezetvédelem!
-
pusszycat
nagyúr
Van baj.
-
pepe792
tag
Most vettem egy új telefont. A használati utasításban benne van, hogy kizárólag a mellékelt töltőt használjam. Gondolom minden eddigi telefon használati utasításába bele van ez írva. Ezek szerint eddig átverték bennünket?
-
k-adi
nagyúr
száomi
2 féle csomag lesz
" És mégis hányan fogják akkor töltő nélkül kérni?"Első alkalommal kevesen. És ez érthető is
De utána lévő modellnél már remélhetőleg többen.
Ez lenne a lényeg.És hogy legyen átmeneti idő, 1 évnyi, 1 modellnyi legalább. Így lenne korrekt. Nem úgy, hogy hopika már nincs és vegyél külön, hanem első alkalommal átváltás során felkínálni a lehetőséget, opcióként megadni.
-
k-adi
nagyúr
totál mindegy, hogy 30+ vagy 35 vagy esetleg 49... mind SOK és ez így nincs rendben, főleg ha "környezetvédelem" a téma.. bőven elég lenne a fele is, de még az is sok
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Graphics #193 üzenetére
Már eleve csak azért is, mert a fele olyan vastag csomagolásból kétszer annyit pakolhatsz fel egy szállítmányra.
Mikor megjött az iPhone nem hittem el, hogy hogy a fenében fér el ilyen vékony dobozban. Akkor értettem meg, hogy miért hozták ezt a döntést. Üzletileg teljesen érthető.
A gond itt nem ezzel van, hanem azzal, hogy a Samsung és a Xiaomi ezt köpködte a bemutató után napokig, most pedig gyorsan szemen is köpték magukat. -
Nem csak mennyiségi szempontok játszanak. A gsmarena egyik kommentje szerint a telefonok A városban, a töltők B városban készültek, egymástól 2000 km-re. B-ben átmeneti csomagolásba tették a töltőket, átszállították A-ba, kicsomagolták az átmeneti csomagolásból, majd újra becsomagolták a készülékkel együtt a retail csomagba.
Önmagában azáltal, hogy a készüléket és a töltőt most már külön forgalmazzák (még ha ingyen is adják), hatalmas mértékű köztes logisztikát tudnak kihagyni a folyamatból. Ennek nyilván van környezeti labnyoma is...
HA tényleg így van, akkor nem csak üres duma a környezetvédelmi szempont.Disclaimer: nem csípem túlzottan a Xiaomit, nem fanboyként írok.
-
RoBos
senior tag
GSMArena szerint is 49 féle telót adott ki 2020-ban a Xiaomi...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Graphics #187 üzenetére
Ha normálisan menne a miui 12 fejlesztése, tesztelése, akkor lehetne akár 100 is.
A gond ott van hogy a Miui firmware fejlesztési " részlege " szerintem már csak kapkod.
Nem hiába lesz miui 12.5, gondolom ezzel tudják megnyújtani azt a fejlesztési és kiadási időt, amit a rengeteg új készülék okoz.
-
joey04
titán
válasz
elfelejtette #183 üzenetére
Én úgy számoltam csak 49 eddig
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GreenGoblin #179 üzenetére
Mennyit adott ki a Xiaomi ?
-
GreenGoblin
őstag
válasz
hroberto #180 üzenetére
Én inkább azt mondanám, hogy a technológia egyre drágább és így próbálnak kompenzálni. Az Apple-nél pont ezért lépték ezt meg, pont ezért nincs még 120Hz-s kijelző. Ha bele rakták volna olyan drága lett volna a 12-es széria, hogy az garantált bukta. Plusz Apple a vezetékmentes jövőben hisz ami Apple nélkül is el fog jönni függetlenül a sok elégedetlenkedőtől.
-
hroberto
veterán
A környezettudatosság manapság a menő, és rá lehet húzni erre a töltő kihagyását. Szvsz csak arról van szó, hogy keressünk még egy kicsit többet a felhasználókon.
-
törölt tag
Tápolás:
1. Környezet tudatos: Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, Nokia, stb.; a nagyobbak.
Mondjuk az eladott telefonok 30%-a.
2. Non-környezet tudatos: BlooBloo, Tom-Tom, Töf-Töf, Glugy-Glugy, stb.; a kisebbek.
Mondjuk az eladott telefonok 70%-a.Természetesen az adatoknak nem néztem utána, nem is ez a lényeg.
A lényeg az, hogy most pl. 2-féle P30 Pro-t lehet venni:
- P30 Pro;
- Huawei P30 Pro.
Ez konkrét eset; NEVE SINCS a gyártó cégnek!Kérdés: ezek vajon milyen és mennyi töltőt 'adnak/gyártanak' el/le (gyártatnak, OK) ???
Azok vajon mennyire optimalizált fogyasztással, töltéssel rendelkeznek?
A nevesincs akkumulátorok mennyire 'környezetbarátak' ?
Jó, egy akku NEM környezet barát. Mint ahogyan az elektro-ipar sem.
Semmilyen ága.
És ezen akkuk, akkutöltők és telefonok mennyire azok?
Az is beleszámít, hogy míg a minőségi gyártók (OK, itt 'iparági selejtnek' felcímkézett/kommentelt, gyenge/xar telefonokat is figyelembe véve) telefonjainak/akkuinak/töltőinek az életciklusa biztosan 3-4 év minimum, addig a tényleg vackokat gyártó, név nélkülieknek vajon ugyanez mennyi?1 év?
Na, kérem, itt kezdődik a környezet tudatosság; hogy évekre gyártunk, nem a kamion elindulásáig, aztán roló...
-
.Szaki.
addikt
válasz
Graphics #175 üzenetére
Nem értem a problémád. Addig amíg valamelyik nagy fejes az adott cégtől nem mondja el neked személyesen azt, hogy ők mit miért csinálnak, vagy nem dolgozol olyan pozícióban, hogy közel állj ahhoz az üsthöz, addig sem te sem pedig más nem tud pontos, valós okokat.
Így nem marad más, minthogy az ember gondolkodik, vannak elméletei és ezt megosztja másokkal. Ezzel lehet egyetérteni és lehet vitázni. Erről szól egy fórum.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Graphics #173 üzenetére
Persze, hogy gyártottak, nem erről van szó, hanem a gyártott mennyiségről.
Egyáltalán nem "van sapka - nincs sapka" eset, véleményem szerint valaki vagy állítson valamit, vagy maradjon csendben:
- Ha környezettudatosság céljából nem akarják adni a tápot az eszközhöz, akkor álljanak bele és akkor azt mondom, hogy rendben van. Ezzel nincs gondom.
- Ha azt mondják, hogy mi nem állunk be birka módjára a többiek mögé és márpedig mi akkor is adunk tápot, ha tetszik ha nem és sz*runk a környezetre, arra pedig annyit mondok, hogy korrekt. Nem értek vele egyet, de vállalják és ez így oké.
Jelen helyzetben viszont ez csak tényleg marketing bullshit, mindenkinek meg akarnak felelni, meg ők még ezt a meredek lépést nem is biztos, hogy megengedhetik maguknak, ezért is lehet a visszakozás.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Graphics #170 üzenetére
A két nagy környezettudatosság céljában van valami ráció, az Apple esetében pl. több más dolog is van, ami azt mutatja, hogy ebbe az irányba halad a cég évek óta. A tápegység elhagyása csak egy a sok egyéb erre való törekvés mellett. Más kérdés, hogy a Lightning-USB-C kábellel tényleg kicsit ki is csesztek az emberrel, de ezt a csatlakozót fogják a jövőben használni, nem pedig az USB-A-t, így hamarosan ez tényleg ideálisabb lesz. Gondoljunk pl az új SEAT Leon-ra, ebben már csak USB-C csatlakozók vannak. Ez ma még hátrány, éveken belül viszont komoly előny lesz. MacBook-on szintén csak C-s csatlakozó van. A Samsungnál azt, hogy a töltő elhagyás mellett még hogyan igyekeznek tudatosabbak lenni fogalmam nincs, ebből nem készültem, de kezdésnek semmiképp sem rossz.
A Xiaomi-nak ez azok felé egy baromi jó marketing duma, akik esetleg próbálnának mentalitásban tényleg afelé tendálni, hogy legyünk kicsit környezettudatosabbak, mellette viszont pont nem csinálnak sz*rt sem, mivel ha nincs felára a töltőnek, akkor csak minimális lesz azoknak az embereknek a száma, akik töltő nélkül kérnék a készüléket, hiszen sose hátrány ha van egy plusz tartalék. Ha pedig esetleg mégsem kellene az embereknek, akkor is darabra pontosan le lesz gyártva ugyanannyi mennyiségű táp, csak éppen még be is kell őket csomagolni külön és a kiegészítő polcra kitenni őket. Szóval ha valahol bullshit ez a duma, akkor pont a Xiaomi esetében az. Arról nem is beszélve, hogy tonnaszámra gyártják az olyan készülékeket, amiknek semmi létjogosultságuk nincs, kezdhetnék például ezzel, ebben itt sok fórumtársnak tökéletesen igaza van.
-
Postas99
őstag
Egy valami viszont nem fog kimaradni.. a gyárilag érkező MIUI-ba épített reklámok tömege..
Éljen a szegénységi bizonyítvány a gyártótól.
Nem is kell említeni, hogy kikapcsolható... ne legyen benne... -
exedoc
senior tag
Az a kamerasziget tejézusisten de bugyuta és esetlen. Mint valami elbaszott dedós építőkocka alakzatai gyogyósoknak.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
macilaci78 #163 üzenetére
Van, h tönkremegy 2-3 mindig legyen elfekvőben.
-
macilaci78
nagyúr
Nekem sem tetszik a dolog, ugyanakkor a Mi A1-em töltője is bontatlanul hever a dobozban.
-
hroberto
veterán
Más portálokon azt írják, hogy felár nélkül kérhető töltővel a telefon. Ha így van, akkor ez igy rendben.
-
törölt tag
-
prolad
addikt
válasz
GreenGoblin #147 üzenetére
Töltődik, de ha már egy fő feature amivel reklámozzák, akkor tudja azt a dobozból kivéve, ne kelljen még hozzá külön töltőt vennem. Plusz én pl nagyon szerettem a 65Wos töltést az előző Xiaomiban, szempont is volt a vásárlásnál.
Ha csak random QC szabványt tudna, akkor valamennyire elfogadható. Bár nekem pl akkor se lenne, 1 telefonom van egyszerre egy töltővel.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
GreenGoblin #147 üzenetére
Nem. Azért mondja, mert nem tudod kihasználni a telefon tudását amit veszel, mert nyilván 55W töltő még nem sok embernél leledzik. Ha 18W tudna akkor lehetne mondani olyan már csak csak van itt ott.
-
prolad
addikt
Elég hitvány húzás lenne a Xiamoitól, ha már ők is kispórolják a töltőt. Egyszer csinálhatna valami hasznosat is az Apple, amit a gyártók átvesznek utána.
Kíváncsi vagyok hány embernek van otthon 55Wos gyorstöltője...
-
arn
félisten
L*fszt kornyezettudatossag... Kb olyan parasztvakitas, mikor azt a ceget, amelyiket agyonnyomorgatnak, hogy szerzodjon alacsonyabb aron, noha tudjak, hogy azt a munkasokon fogjak megsporolni - aztan meg belengetik, hogy ez nem fer ossze az o lelkuletukkel. Mintha edd meg a szart, de hat miert budos utana a szad... A tolto meg a kornyezet ugyanez pepitaban.
Kepmutato bagazs, ket centert a sajat anyjukat is megb*sznak.
-
oOKitsuneOo
tag
Az európai poacon választható töltő a dobozban verzió is. A 24.-i bejelentés nem nezte senki?
-
pusszycat
nagyúr
"...miért nem számolják be a régi készülékeket az új árába?" - mert rengeteg pénzbe kerülne "eltakarítani" tehát nem éri meg. Bár a samsungnak szokása hogy beleszámolja piti összegért a régit az újba. Ez is csak kezdetben van mikor csúcs árban adják az új telefont és megéri lecseréltetni az ámokfutókkal.
-
Noukoum
veterán
válasz
#40047616 #137 üzenetére
És csak úgy ha mindenkinek eddig is kötelező volt saját csövet vinnie és azt használni. Azonban mostmár nem jár az autókhoz a cső, hanem meg kell venni külön.
Sokkal jobb ennél a villanyautós példa, ott szinte mindig jár töltőkábel csak az olcsóbb modelleknél általában csak 1 típus jár. A legolcsóbb daraboknál már ott is előfordul hogy egyáltalán nincs töltőkábel. Csak ugye sem a s21 sem a mi 11 sem az iPhone 12 széria sem belépő cucc
Ja és persze otthoni töltőről bármelyik villanyautó tölthető szabvány “töltővel”.
-
válasz
elfelejtette #106 üzenetére
Pontosan.
-
törölt tag
válasz
Ez a példa úgy lenne jó hogy veszel egy kocsit, elmész a kútra hogy tankolj de neked kéne vinned csövet hozzá amit külön megvettél.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Mr Anderson #31 üzenetére
Es meg kikered magadnak hogy samsung-trollnak vagy nyilvantartva.. egy hir, egy komment a xiaomirol, utobbiban az applet szoba hozva, tobb sem kell, samsungntrollkodasba kezdesz..
1.teny: jelenleg a samsungnal, minden készülékhez adnak toltot
2.teny: a beszolasok idejen a beszolok meg tobbet nyujtottak mint a sza.. urulekcsamcsogo alma, tehat a maga idejukben tokeletesen igazak voltak
Szívesen. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Nem tudom, hogy máshol hogyan van, de nekem a Samsung Galaxy Watch Active 2 órámhoz is csak USB A végű töltőt adtak, adapter már ahhoz sem járt, de valahogy úgy gondolom, a többi okos kütyü is ilyen, így ez a jelenség azért nem ma kezdődött...
-
hroberto
veterán
válasz
Nem egészen. Jelen esetben a "benzinkút" a konnektor otthon.
-
arn
félisten
az applet a szarba is kovetni kell... par dollart sporolnak az 1000+ dollaros telefonon.
-
batai15
félisten
válasz
Graphics #123 üzenetére
Figyelj tudom neked a sajomi az isten ezt már kibeszéltük,szal neked minden jó amit csinálnak .És igen a töltő,ahogy sokan másoknak is pont.
Azért meg nem fogok ujjongani amiért van pofályuk nem drágábban adni a készüléket mint fél éve mi10et,mint tudjuk a globális verzió sosem ennyi .
-
törölt tag
-
Graphics
Jómunkásember
Tehát az olcsóbb az új drágább
Xiaomi Mi 10 8/128 GB – 3.999 Jüan
Xiaomi Mi 10 8/256 GB – 4.299 Jüan
Xiaomi Mi 10 12/256 GB – 4.699 JüanMi 11
8/128GB: 3999 Jüan
8/256GB: 4299 Jüan
12/256GB: 4699 Jüan
Nocsak, igen érdekes, ugyanannyi... Csak hát ugye a gazdasági totálkár töltőTehát ugyanannyiért kapunk mindenből jobbat, és mégis a töltő hiánya a legfontosabb...
Van mindenféle töltési megoldás, vezetéknélküli és fordított, de mégis az a töltő.
Van új Soc, de mégis az a töltő...Hát igen...
-
törölt tag
Én 6 (!!) éve röhögök ezen a töltő mizérián.
Az akkori OPPO Find 7-hez kapott GYORStöltőm tölt azóta mindent (OnePlus-t elsősorban, átalakítóval persze, GYORSan);
utána lett Huawei P30 Pro-m (az a GYORStöltő Huawei-t és Xiaomi-t tölt, GYORSan);
a Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G-t meg vezeték nélkülivel töltöm, LASSÚan.Kérdés: mi van???
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Juhaszatti #114 üzenetére
Mennyivel vevőcsalogatóbb dolog lenne ha hozzá adnák az 50W vezetékmentes töltőt is. Ha nem elvennének hanem adnának pluszban.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Minek adják olcsóbban ha a megjelenést követő egy-két hónapon belül zuhan az áruk legalább 10-20 %-ot.
-
Alarikman
senior tag
válasz
GreenGoblin #104 üzenetére
Én sem tartom be mindig a 20-80-at. Viszont erről sokan cikkeztek már, hogy a lithium akksik nem szeretik, ha csontra töltöd őket. Inkabb sok kis töltés. Amit nem is szamitanak annyiszori töltésnek. Szerinted miért félig toltve veszed a telókat es más kütyüt? Ha mindig eladod a telód 1-2 év után akkor mind1, a következő tulaj baja. De ha 2+ evig akarod használni, vagy megy tesónak/anyunak akkor nem mind1 szerintem.
Én egy év alatt két RC-s auto aksit gyaktam le, mert nem tudtam akkor még, hogy ha feltöltöm 4V fölé és úgy hagyom, szépen degradálódik(nem úgy mint a Nimh ami a full töltést szereti). Ma már ha feltoltom es nem megyek a gyerekkel mégse, akkor egy LIPO killer nevű kis áramkörrel lemerítem 3,8V-ra. Telefonnál nem olyan vészes, mert mindig be van kapcsolva és egyből merít. De aki kikapcsolva tölti mindig, este, annak gratulálok(nem neked szól).
Ennyit akartam mondani. Nem fogok többet off-olni. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Juhaszatti #110 üzenetére
Biztosan lesz, de ott az emeleten van a probléma.
-
batai15
félisten
válasz
Plusz még amúgy is drágul a készülék . Színtiszta profit semmi más.
-
válasz
LittleLombax #105 üzenetére
Közleményben azt írják, hogy a töltő nélküli verzió a kínai piacra vonatkozik. Elvileg igen, kínálnak majd egy töltős verziót ugyanazon az áron.
Mondjuk az nem tiszta egyelőre, hogy globálisan is 2 verzió lesz-e. De ki vásárolná a töltő nélküli csomagot?
Nyilván nagyon kevesen.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
LittleLombax #105 üzenetére
Azonos áron? Ki az a hüle aki nélküle veszi ebben az esetben.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Braddock #103 üzenetére
Persze, csak akkor lennének igazán tökösek, ha annyival olcsóbban is adnák a telefonokat, sőt, még tételesen fel is sorolnák, hogy a kisebb doboz papír igénye mennyivel kevesebb, mennyt spórolnak meg a töltő elhagyásával, és mennyivel olcsóbb a szállítási költség...
Csak éppenséggel jelenleg a készülékenkénti saját hasznukat növelik ezzel. -
LittleLombax
csendes tag
Nem néztem a liveot de több olyan hozzászólást is olvasni alatta hogy megvásárolható lesz a telefon töltővel és anélkül is - azonos áron. Erről valaki tud valamit?
-
Másik aspektusból nézve, több telefon fér el egy raklapon, konténerben, kamionon, stb.
Ugyanazért az árért többet tudnak utaztatni a vékonyabb dobozok miatt.
Szóval több legyet ütnek egy csapásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!