- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
badacsony #41 üzenetére
"Speaking about inherited technology, the Honor V40 5G comes with Magic UI 4.0, sadly, with Android 10 underneath. There was no word whether the phone would have Google Services because the event was in China, where they are banned and practically non-existent."
Még kérdéses a GMS.
-
tibaimp
nagyúr
Ezeken a kevésbé ismert, vagy számomra kevésbé ismert márkákon is gondolkodok, mint az Oppo, vagy a 1+ . Ilyenek, mint Sony, HTC nem is tudom, erősen túl vannak árazva, mint a Samsung, legalábbis szerintem. De utána kell ennek olvasni/nézni rendesen.
Az Apple az ki van zárva részemről is. Nem akarom azt a "szubkultúrát"...
szerk:
Az S21 meg, no comment.... -
p2pp
őstag
P30 pro után nagyon kellene vmi jó Honor teló Google pack mellett. (Hamár Huawei nem kap Google pack-ot). Ez nekem is tökéletes lehetne. Ha megkapja a Google.
Így, h ninvs folytatás iszonyat nagy űr tátong.
Nem akarok se Samut, se Szifont venni. -
exedoc
senior tag
Iszonyatosan tetszik a készülék, remélem lesz rá google pack valamikor a közeljövőben.
-
juuzer
addikt
Nekem tetszik btw.
-
lenovomen
aktív tag
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Nekem tetszik, hogy tettek bele 3D arc felismerőt, sokkal biztonságosabb, mint az ujjlenyomat olvasó.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Luck Dragon #23 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
válasz
cskamacska #11 üzenetére
"mert nem tudom mire lehetne majd cserélni. Erre az izére biztos nem, nyilván az árát is elrepítik az Apple után, ha kapni fog Google támogatást.
"
az ára érdekes lesz az biztos:
nagyon nem szállhat el, mert honor még nem annyira ismert márka, illetve első gms-es modell túlárazva gáz lenne és ezt ők is tudják szerintem -
Jaj az az előlapi kamera lyuk , de ronda. Maga a készülék viszont szép lesz.
-
h4h01
senior tag
válasz
Schuler888 #17 üzenetére
Aki egyszer használta már huzamosabb ideig, az szerintem nem cserélné le semmi más biometrikus azonosítóra, főleg ismerve a többinek a "tudását", hatékonyságát...Ez sötétben, napszemüvegben, tűző napfényben mindig, azonnal felold (nem túlzás)..Most persze ez a maszkos dolog pont hátráltató tényező, de lehúzod az orrodig és bumm..de másik oldalról pl. ott van télen a kesztyű stb..
A kijelző alatti ujjlenyomat-olvasónál -ismerősök + saját tapasztalat alapján- ott még bőven van mit csiszolni.. SZERINTEM, szal ne is menjünk bele, mert felesleges.. -
Kevin8997
tag
Mindenkinek tiszta volt, hogy gyakorlatilag haveroknak adtak el a ceget “hazon” belul.
A huaweinek kellett egy europai almarka, es igy volt a legegyszerubb. -
Schuler888
senior tag
-
LittleLombax
csendes tag
Persze én ezt értem, de 1, a függetlenedés után ez így jogilag nem tudom hogy mennyire és/vagy meddig lesz elnézve, 2, én olyan dolgokra gondolok mint saját szervíz és support hálózat kiépítése, saját szoftverek, saját kapcsolatok kiépítése a resellerekkel és a szolgáltatókkal stb.. Konkrétan még a telefonom töltő kábelén és a hivatalos tok csomagolásán is huawei felirat van.
-
h4h01
senior tag
válasz
Schuler888 #12 üzenetére
Viszont más gyártókkal ellentétben értelmes funkciót is raktak bele..Melyik nagy gyártó rakta bele ilyen kis helyre a 3d arcfelismerést (huawei kivételével persze)? Talán valamelyik gugli pixel, de mintha ott az egész teteje egy vastag káva lenne..Merthogy az iNoccsnál mindenképpen kisebb ez a kapszula..
Specifikációkról egyelőre csak ennyit lehet tudni mint ami a cikkben van?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #12 üzenetére
1-et értünk, nagy marhaság. Hazavágja az egészet.
Aki a lenyúló kijelző miatt rikácsolt nekem az S9+ van ü.fólia, szépen rákanyarodik a kijelzőre és védi no meg az uag tok is.
-
D@niel
addikt
válasz
cskamacska #11 üzenetére
-
cskamacska
addikt
Windows text to speech hanggal.
Oldalra nyúló kijelző látványától viszont rémálmaim lesznek.
Hogy lesz ezen fólia/üveg vagy épkézláb tok? És ha lesz rajta, akkor minek az egész bohócság egyáltalán?
Méret XXXLapát, már View 20 is nagynak érződik, néha nehéz átfogni, és több mint egy év használat után is időnként bejelez hogy ráfogok a kijelzőre így nem reagál.Nagyon remélem hogy a V20 továbbra is ilyen példásan bírja magát
, mert nem tudom mire lehetne majd cserélni. Erre az izére biztos nem, nyilván az árát is elrepítik az Apple után, ha kapni fog Google támogatást.
-
D@niel
addikt
válasz
LittleLombax #9 üzenetére
Honoron magic ui van. Emui=magic ui. Honor=Huawei. Kozmetika.
-
LittleLombax
csendes tag
Ez engem is érdekelne. Az egy dolog hogy a legtöbb bt eszköz és pl a youtube is huaweiként ismeri fel a honor 20 pro-m, de a support app is tele van huaweies reklámokkal, sőt, probléma esetén is ha jól tudom a huawei ügyfélszolgálatára irányít át. Szóval az egy dolog hogy a hardveres elemek megvannak, de mi van az összes többi dologgal?
-
D@niel
addikt
Nem találok infót erre vonatkozóan. Egy méretben várható, és ha tényleg lesz rajta GMS, akkor érthető is. Szépen lassan visszajön a brand, így kezdésnek ennyi van.
És hogy miért? A Honornak mindig is a nagyobb masinák mentek jól, lásd Xseries. Egyébként, én speciel nagyon várom már az X11-et, elvileg a V40 után jön hamarosan. Egy X11 max-ot kérnék 7.1-ben, add to chart.
Itt egy vállalható Hands on videó. -
tibaimp
nagyúr
Nekem Honor 8-am van még, én nagyon meg vagyok elégedve vele (főleg amennyibe került) és jó lenne ismét Honor-t venni, de így Google nélkül ez keksz, így remélem visszajön a szolgáltatás.
atike: az van rajta, igen.
-
atike
nagyúr
A Honorokon EMUI a felület amúgy...?
-
GreenGoblin
őstag
Remélem a kép csak illusztráció és nem így fog kinézni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Persze errefelé az érdekel mindenkit a leginkább, hogy végül lesz-e Google vagy sem.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest