- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz ATi GAMES #20 üzenetére
Én nem járok annyira sok felé (bár idén voltam néhány városban).
Nekem az a tapasztalatom, hogy: Londonban semmivel nem jobb a net mint Pesten, sőt a metrókon, aluljárókban 0 térerő van (de még 2G sincs). Ezt itthon sikerült megoldani minden szolgáltatónak -ott egynek sem. - Tudom picit nagyobb a metróhálózatuk, de ettől még nem kivitelezhetetlen, csak több eszköz kell hozzá.
Berlin környékén sincs mindenhol 4G - bár ott többnyire volt netem. Pesten jobb értékeket mértem. Várostól távoldva pedig arra sincs mindenhol stabil 4G az utakon.
Ciprusban örültem ha volt netem. 4G csak a városkok központjában volt, meg néha "random" néhány percig. A 3G meg hol működött hol nem.
Görögbe még megyek idén, meglátjuk ott mi lesz, de nem sok jóra számítok.
Itthon: Telekom-Telenor SIM-et használok. Szó szerint országos lefedettség van. Ahol nincs 4G ott lakatlan-erdős/dombos a terület (de 2 vagy 3G ott is szokott lenni).Ha átmegyek Szlovákiába, Ausztriába sokkal rosszabb szokott lenni a városon kívüli hálózat (bár nem helyi SIM kártyával tesztelem, és bizonyos elméletek szerint a külföldi SIM-eket szándékosan "lassítják").
És tudom, ez olyan dolog, hogy sokmindentől függ: teló-szolgáltató-helyszínek. Vezetékes netre is rá lehet mondani, hogy nálunk a leggyorsabb, mert még a 860 fős határmenti Beleznán is van gigabites T-s net... ezzel szemben Siófok nagyrészén (ami legalább 25-ször akkora, és turisztikai helyszín) nem találtunk olyan szolgáltatót, aki stabilan áthozza a 10MB/s-es netet kábelen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest