Egyre több az 5G-s modell

Svájcban már három készüléket is kínál a szolgáltató az 5G hálózati környezet kihasználásához. Ehhez jön nemsokára a ZTE készüléke is.

Az Ericcson és a Swisscom által Európában elsőként elindított kereskedelmi 5G hálózatot már három készülék is ki tudja használni. Az első kereskedelmi forgalomban is elérhető modellt az Oppo szállította a Sunrise-nak a Reno 5G formájában, ami  az X50-es modem mellett a 10x hibrid zoomról is ismert. A svájci szolgáltató kínálatában már megtalálható a Xiaomi Mi Mix 3 5G képes verziója, amit az idei MWC-n mutatott be a gyártó, illetve a Huawei Mate 20x is, amiben a nagyobb készülékháznak köszönhetően egy hatalmas (5000 mAh) akkumulátor is elfért a nagyobb kijelző és a fejlett hálózati képességeken felül.

A 4G és 5G képes Axon 10 Pro között nincs semmiféle egyéb eltérés a specifikációt és kialakítást illetően.
A 4G és 5G képes Axon 10 Pro között nincs semmiféle egyéb eltérés a specifikációt és kialakítást illetően.

A svájci és európai kínálatot a ZTE Axon 10 Pro 5G is erősíteni fogja, a gyártó ígérete szerint az idei első félévben. Amiből tulajdonképpen nem sok maradt hátra. Az MWC-n bemutatott Axon 10 Pro 5G szintén a csúcskategóriában versenyez többek között (elsőként) fejlett F2FS fájlrendszerrel. A ZTE áráról egyelőre nincsenek információk, de valószínűleg olyan 900 svájci frank körül fog mozogni, ahogy a többi 5G modell is. A Reno és a Mate 20x tulajdonképpen egy árban van (283 forint), míg szokás szerint a Xiaomi a legkedvezőbb 847 frankos árcetlivel (235 ezer forint). Egyelőre Kínában is (egyébként mától) a 4G modell kapható, 12/256 GB-os verzióban 4199 jüanért (179 ezer forint).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés