Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
bulikavagyok #26 üzenetére
Mondom, 4Gn ritkán mér 100 mbps alatti letöltést a speedtest s7en. 3Gt nem próbáltam, még ma kipróbálom.
-
Burt1793
veterán
válasz
bulikavagyok #23 üzenetére
Simán látok különbséget ezen az oldalon is, de nagyjából mindenhol. 4Gn szinte nincs töltési idő nálam.
-
Burt1793
veterán
Mai telefonok 2Gn szinte be se hoznak oldalakat (ami nem a telefon, inkább az oldal hibája, túl nagy a méretük). Még 3Gvel is várni kell a betöltésre, a 4G viszont a legtöbb (átlag) wifinél jóval gyorsabb. Nálunk otthon a legdrágább vezetékes net harmadannyit tud, mint ugyanott a 4G.
-
Burt1793
veterán
Teljesen másról beszélsz barátom. 😃
3g-n ugyanúgy tudsz csetelni, max lassabban (bár ahhoz nem kell nagy sávszél). Ez egy tech fórum, a 4Gnek ne rójuk már fel azt, hogy valaki esetleg mindent kiposztol az életéről (ezzel sincs.bajom, engem nem zavar, nem érdekel). Nekem az igenis számt, hogy egy oldal rögtön betöltsön. Most, egy éve s7et használok, de az előző 2 mobilom is tudta a 4G-t. Budapesten ma szinte mindenhol 100mbit feletti a 4G+. Az oldalak betöltési ideje nagyjából 0. Ez időt spórol.
4Gn telefonálást most vezetik be nálunk, a hang jobb minőségű, az aksi is jobban bírja. Technológiai fejlődés. Az embereket máshol kell "jó útra" terelni, vagyis inkább máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung egyelőre csak távol-keleti régióban elérhető sorozata, ha lehet hinni az értesüléseknek, már másodjára előzheti be a csúcsmodelleket.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest