Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez valószínűleg erősen helyfüggő. Az nem normális, h nálam itthon gyorsabb a 3G. Ráadásul itt lakok a Voda központtól kb 150 méterre.
De ez végül is a lényegen nem változtat: 3G-n is villámgyorsan töltődnek az oldalak. Nem hiszem, h erősebb 4G mellett gyorsabbak lennének.Crafter32: Nem sokkal az A alatt. Illetve a J felet természetesen.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Crafter32
őstag
A C széria hol fog minőség elhelyezkedni az A vagy J hez képest?
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #26 üzenetére
Mondom, 4Gn ritkán mér 100 mbps alatti letöltést a speedtest s7en. 3Gt nem próbáltam, még ma kipróbálom.
-
nagyúr
Bocs, de nem győztél meg, nálam 3G-n sincs.
De közben mértem is kettőt:Az első a 4G. Szerintem sima böngészésnél nincs igazán létjogosultsága a 4G-nek, mivel mindkettő baromi gyors. Nagyobb fájlok letöltésénél biztosan én is észre venném (jó térerő mellett), de telefonnal soha nem töltök le ilyen fájlokat.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
A-Bag
tag
Hú nem akartam a hozzászólásommal itt 3g-4g lavinát indítani csak reagáltam hogy nekem per pill elég a 3g
(#17) pusszycat Köszi a tippet, sajna nem látok utalást külföldi szállításra, ismerősöm meg nincs arra. Azért reménykedem ha korábban árulta pár gsm bolt, csak beszereznek még pár darabot...
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #23 üzenetére
Simán látok különbséget ezen az oldalon is, de nagyjából mindenhol. 4Gn szinte nincs töltési idő nálam.
-
nagyúr
Már sokszor eszembe jutott, de még soha nem szakított rá időt, így most leteszteltem -ha már itt szóba került. Samsung S8, Miskolc belváros, 4G 3 "pálcika" a 4-ből, illetve 3G ugyanúgy 3 "pálcika" a 4-ből -> sima böngészésnél nincs semmi észrevehető különbség a betöltési időkben! Ezt az oldalt (asztali nézet) illetve a Facebook-ot (böngészőből) néztem.
Milyen oldalt kéne néznem, h lássam a különbséget?[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Burt1793
veterán
Mai telefonok 2Gn szinte be se hoznak oldalakat (ami nem a telefon, inkább az oldal hibája, túl nagy a méretük). Még 3Gvel is várni kell a betöltésre, a 4G viszont a legtöbb (átlag) wifinél jóval gyorsabb. Nálunk otthon a legdrágább vezetékes net harmadannyit tud, mint ugyanott a 4G.
-
válasz SkyLine3000 #18 üzenetére
Netezésre 2G nem elég, és ez a lényeg, mert egyre több helyen nincs már 3G.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
iNfAntRy
senior tag
Tudom ciki kérdés, meg google a barátod, de valaki elmagyarázná nagyon röviden, hogy mi a rák ez a B20, amit mindenhol emlegetnek? Köszi.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
SkyLine3000
addikt
Miért? Telefonálni nem lehet 2g-vel? Üzenetet nem lehet küldeni 2g-vel? Mobilnetezni nem lehet 2-3g-vel? Waze-ra is bőven elég. Ha mobilnetre szükségem van, még oda is elég a 3g. Minden mást megold a wifi. Max akkor használom, ha gyerekekkel játszótéren vagyok és padozok, amíg játszanak.
Utóbbit értsd rá. Ha automatán van, akkor lefedettségtől függően 2,3,4 g között lavírozik. Ezért is eszik ugye tö bet az akksi, mintha only 2g-n lenne. -
-
válasz SkyLine3000 #13 üzenetére
De akkor minek használsz okostelefont, ha a 2G is elég? Milyen telefonod van ,hogy ugrál a hálózatok között? Nem frekvenciákat, esetleg tornyokat akartál írni? Utóbbi függ attól, hogy merre laksz, és milyen a lefedettség arrafelé.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GRILLEBAR
csendes tag
mi az a B20?
-
jUUh
addikt
Hát ez tényleg szép rajz...
Samsung Galaxy S23+
-
Burt1793
veterán
Teljesen másról beszélsz barátom. 😃
3g-n ugyanúgy tudsz csetelni, max lassabban (bár ahhoz nem kell nagy sávszél). Ez egy tech fórum, a 4Gnek ne rójuk már fel azt, hogy valaki esetleg mindent kiposztol az életéről (ezzel sincs.bajom, engem nem zavar, nem érdekel). Nekem az igenis számt, hogy egy oldal rögtön betöltsön. Most, egy éve s7et használok, de az előző 2 mobilom is tudta a 4G-t. Budapesten ma szinte mindenhol 100mbit feletti a 4G+. Az oldalak betöltési ideje nagyjából 0. Ez időt spórol.
4Gn telefonálást most vezetik be nálunk, a hang jobb minőségű, az aksi is jobban bírja. Technológiai fejlődés. Az embereket máshol kell "jó útra" terelni, vagyis inkább máshogy.[ Szerkesztve ]
-
slimshady
senior tag
Elég jó a C széria, főleg a C9 Pro. Jöhetne abba is a vízállóság.
üdv.: SlimShady
-
Dominó85
addikt
Mert van élet B20 nélkül is. Mondom ezt Telenor hálózattal Lenovo Zuk Z2 Plus telefonról. Minden ember más, nem értem miért kell ezt a B20-at ráerőszakolni mindenkire. És akik régi mobillal járnak, amik még a 3G-t hírből sem ismerik? Attól még egyáltalán nem lesznek kevesebbek emberileg. Én a telefonomat érdekes módon legtöbbet telefonálásra használom. Illetve 12 órás munkaidőmben netezésre (ott meg 4G van). Amikor elutazok családdal esetleg barátnővel a természetbe, akkor meg fényképezgetek vele. És nem érzem kényszerét 4G keresésének a hegyekben, hogy azonnal kiposztoljam, ahogyan egy rénszarvas xarik.
Burt1793
A kulcsszó az "én". Azaz Te nem szívesen netezel 4G alatti nettel. Ellenben neki elég az. Ki lehet ám tartalmasabb dolgokkal is tölteni az életünket, mint net és ego-függővé válni. Ezt nem reád értem, hanem általánosságokban. Szerintem borzalmas világkép az, amiben élünk. Barátoknak mondott emberek egymás mellett állnak a buszon és egymással chatelnek. Én ha áll mellettem egy barátom, kinyitom a számat és kommunikálok vele. A technika kinyalizza azok valagát, akik ezt engedik.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
SkyLine3000
addikt
Aztaku...! Ez a rajz, besza-behu!
-
A-Bag
tag
1 hónapja kutatok fekete C9 Pro után de itthon senki nem árulja pedig pár hete pink és arany még volt pár gsm boltban...
-
Bossyy
tag
Ezt aztán nevezem vázlatnak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest