Egyre érdekesebb a Galaxy C-széria

Hirdetés

A Samsung Galaxy C sorozat prémium kialakítású, jobbára erős középkategóriás hardverrel szerelt készülékeket jelent, amelyek egyelőre csak a Távol-Keleten elérhetőek. A Galaxy C5-öt és C7-et a C5 Pro és a C7 Pro követte, majd az a C9 Pro, amely a gyártó első, és egyben a 6 GB rendszermemóriával szerelt készüléke. Nyilvánvaló, hogy a helyi piac igen memóriaérzékeny, viszont újabb C szériás eszköz bukkant fel, amely első lehet a Samsung telefonok között, méghozzá dupla kamerás kialakítás tekintetében.


[+]

A Twitter bejegyzés SM-C9150, vagy Samsung Galaxy C10 néven említi az eszközt, amelyben a Qualcomm májusban bemutatkozó Snapdragon 660-as lapkájával és két darab hátlapi kamerával várható. A SoC előző generációs Kryo magokat tartalmaz, a nagy teljesítményű klaszterben négy darab, maximum 2,2 GHz-re skálázott magot, míg az energiahatékony halmaz 1,9 GHz-en pörög.

A szintén Twitteren közreadott, mellesleg roppant mód elnagyolt, ezáltal kevéssé meggyőző skiccen a két kamera egymás alatt helyezkedik el, a hátlap pedig az antennacsíkok alapján feltehetően fém. Mivel az eddigi C modelleken is a Home gomb látta el az ujjlenyomat-olvasó szerepét is, a képen pedig nem látható ilyen felület a hátlapon, valószínűleg a C10 marad a hagyományos kialakításnál. Viszont a forrás szerint szintén rendelkezni fog dedikált gombbal a Samsung új intelligens asszisztenséhez, a Bixbyhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés