- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
#13260800 #63 üzenetére
Dehogy merül fel a kérdés, kizárólag akkor, ha hülyeségeken gondolkozik az ember...
Vannak törvényszerűségnek, amiket nem, vagy csak olyan körülmények között lehet megkerülni amely túlmutat az egyszerű anyagi léten, és nem spirituálisan értem.
De alapvetően az ember tudja kontrollálni magát, a viselkedését, a tetteit, még a reakcióit, sőt annak sebességét is tudja változtatni. Mindezt tudatosan, más kérdés, mennyi erőfeszítés és energia szükséges hozzá. Én hirtelen haragú vagyok, és nagyon könnyen felmegy a pumpa bennem, ez automatikus, de uralkodni tudok magamon, ha szükséges, mert nem irányíthat a belém kódolt tulajdonság mindig, mindenkor.
És igen, ha megijedek, akkor adrenalin szabadul fel, amit nem kontrollálhatok, de ez megmenti az életem, mert a szervezetem védekező része (ami pont azért automatikus, mert ha ezt tudatosan kellene csinálnom, a reagálással töltött idő az életembe kerülne ), viszont, hogy mennyire vagyok ijedős vagy sem, azért én is felelek, és változtathatok rajta.
És ha a szőke nagy mellű macáktól begerjedek, ettől ezt még figyelmen kívül tudom hagyni, ha muszáj. Mert én irányítok.De ehhez már külön topik kellene. A kvantumfizika és -elméletek meg nagyon jók, de olyan magasságokba emelkednek, amelyeket kár úgy boncolgatni, hogy azt a mindennapi életre akarjuk rávetíteni.
-
Blyan
félisten
válasz
baltazar325 #58 üzenetére
Szerintem nem, sőt.
Valaki mondta, hogy minél élethűbbé válik valami, annál szembetűnőbbek a hibái, és különbségek. És szvsz nagyon igaza volt. -
Blyan
félisten
válasz
baltazar325 #55 üzenetére
Ez egy emberutánzó gép, nem önálló értelemmel rendelkező, döntéshozó, gondolkodó szerkezet. Ember AIBO.
-
Blyan
félisten
Ez elméleti fizikai levezetés, és az egy szép tudomány, csak a legjobb benne az, hogy minden tézisekre épül. A téziseket meg bizonyítani köl, no az meg az elméleti fizika szentgrállja, ugyanis (majdnem) mindent csak papíron lehet igazolni, fizikailag lehetetlen.
Ettől szép ez a tudományág. Magasfokú intelligenciával rendelkező emberek "filozófiai" ábrándozásai.
És félreértés ne essék, én mindezt nagyon tisztelem, sőt csodálom, mi több irigylem őket a tudásukért, csupán rávilágítok erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest