- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz 7Heads Drago #139 üzenetére
vegyél vissza mert itt pont nem rád gondoltam. na csá.
-
joey04
titán
én is kacérkodok a note 8-cal a note 3 pedig a kedvenc androidos eszközöm van, de egyiknek sincs köze a tollhoz. a note 3 idejében az volt a legjobb, legfejlettebb phablet, mots meg szimplán a note 8 a legjobb és legfejlettebb androidos készülék a piacon. nem a toll miatt, az csak plusz. nagyon sokan ezért vesznek note-ot a környezetemben, nem pedig a cerka miatt. hasznos dolog egy szűk rétegnek, de hidd el, hogy nem az nyomja meg az eladásokat. ha csak az venne nótát akinek kell a cerka, akkor már kuka lenne a széria, mert nem hozná a várt eladásokat.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz 7Heads Drago #111 üzenetére
Így van. Amit a fentire írtam volna, nem lett volna benne köszönet, így inkább úgy döntöttem az általad kért módszert alkalmazom és levegőnek nézlek, a hasonló személyeskedő megjegyzéseiddel együtt, legalábbis itt a fórumon. Én betartom mostantól, nekem nem kell ehhez prémium.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz 7Heads Drago #106 üzenetére
Kérted hanyagoljalak, gondolom vagy annyira értelmes, hogy akkor ez működjön visszafelé is.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hát nekem az semmit nem adna hozzá a felhasználói élményhez, hogy Mayában/Blenderben/Sculptrisban/ZBrushban mit lehet vele csinálni. Előbb használnám üzenetküldésre. Értem és elfogadom, hogy előbbi sokkal értelmesebb és hasznosabb felhasználása a technikának, ezzel nincs semmi gond, de tudni kell eladni is a technikát, arra meg ezerszer jobb az animoji egy átlagember számára. Ha az utca emberének ezt megmutatod akkor mosolyog egyet, meg azt mondja, hogy jópofa, ha felhozod hogy Mayában/Blenderben/Sculptrisban/ZBrushban mit lehetne vele csinálni, akkor meg néz rád furán, hogy miért beszélsz kínaiul. Amiről ti beszéltek, az egy WWDC előadásra való.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz szupermacs #94 üzenetére
Értékesebb felhasználás ugyan amit említesz, de ezt az átlag embereknek akarják eladni, nekik szólt a bemutató, nekik meg halál unalmas lenne az általad említett felhozatal. Amiről te beszélsz, az egy WWDC előadáson jöhet majd fel.
-
joey04
titán
válasz 7Heads Drago #80 üzenetére
Félreértesz. A megfelelő helyen válaszoltam. Nem itt. Ha belebotlasz jó, ha nem, az se baj. Rendben, szép estét.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz 7Heads Drago #76 üzenetére
Megfelelő formában, megfelelő helyen válaszoltam.
-
joey04
titán
válasz 7Heads Drago #65 üzenetére
Nézd meg a bemutatót ha komolyan érdekel. Vagy olvass figyelmesebben az is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...