Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Nekem pl teljesen kézreáll a galaxy s7 edge-é, tehát ebből a szempontból ugyanolyan mint a hátsó, mert jobb esetben az is kézreáll, tudom én is, próbáltam..
Viszont ahogy írtad ottvan az asztalos dolog, + autós tartó ahogy írták előttem.. Ezekre milyen válasz az hogy felveszed vagy beírod a kódot?! Most komolyan?? Tehát így olyan mint ha az esetek egy jó részében nem lenne ujjlenyomat olvasód.. Nehogy már ez ne legyen negatívum istenem... Tisztára mint steve jobs az antenna ügynél.. "tartsd másképp".
Egyébként ismétlem ami a legjobb lenne és tulajdonképpen nem lehet vele vitatkozni, az a kijelzőbe épített. Alapból ott tapogatjuk mindig, tehát annál kénylemesebb nem létezik.
De magamat ismétlem megint mert sokan nem értik, ezekkel a renderekkel nem az a baj, hogy hátul van, hanem hogy rossz helyre tették.. A hátsónak az az egyetlen előnye hogy kézre áll, de ez viszont nem fog kézre állni, tehát abszolút értelmét veszti! -
Hulkminator
csendes tag
Szimplán hülye vagy barátom ,ha nem tudod megérteni ,hogy nem mindenkinek jön be a hátsó ujjlenyomat olvasó,semmi haszna\előnye nincsen számomra ,ahogy olvasom a kommenteket meg látom ,hogy másoknak sem jön be ! Magasról lesz..rom hogy mi a szabvány meg hogy divat lett hátra tenni,..legjobb előre tenni ,akik sokat utaznak és tartóban használják nem tudják gyorsan feloldani a telefont ,ennyit erről . majd vezetés közben biztosan kódokot fogunk beirogatni nem ? meg ha asztalon pötyögsz telefonnal is felkell venned hogy felold ,hát engem nem fogtok meggyözni ezzel a baromsággal ,hogy a hátsó a jobb ,felőlem lehetek idióta hülye is xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged