- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
whatwhatwhat #47 üzenetére
A jelszót meg lehet változtatni, az ujjlenyomatot (meg úgy általában a biometrikus azonosítókat) nem. Ha most kiderül, hogy a mobilos ujjlenyomatolvasókkal a kínaiak/NSA/akárki begyűjtik a népek ujjlenyomatát, akkor az meglesz nekik, kész.
Meg azért még mostanában is láttam celluxos ujjlenyomatolvasó-hekkeléseket - komoly védelmet nem mernék rábízni.
-
doooo
veterán
válasz
whatwhatwhat #47 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy az ujjlenyomatot úgyis jelszóval kell megerősíteni, tehát ilyen formában az ujjlenyomat csak kényelmi funkció. De ha pl. az ujjlenyomatot és az írisz szkennert ötvözné a biztonsági rendszer, akkor azért elég jó védelem lenne (csak az lenne a bökkenő, ha egyiket se sikerül leolvasni...).
-
Burt1793
veterán
válasz
whatwhatwhat #39 üzenetére
Az is, persze az s7 topikban én hoztam fel ezt az első ilyen s8-as hírre (bár az s7-et nem fogom lecserélni).
Ha kapok egy üzenetet és ott van az asztalon a teló, odaállok mellé és megnézem úgy, hogy nem emelem fel, de semmibe nem kerül felemelni, ugyanúgy megszokás kérdése, először kellemetlen, szokatlan, utána eszedbe se fog jutni az asztalon fekvő telefont máshogy feloldani (mivel nem is lehet).
-
Burt1793
veterán
válasz
whatwhatwhat #36 üzenetére
Én az ujjaimat szinte a rövid oldallal párhuzamosan tartva fogom a telefont, így egyik ujjam se fekszik a teló hátlapján, persze megszokás kérdése, jelenleg előlapi home gombos ujjlenyomatolvasós a telefonom.
Skyline3000: értem, tehát az f6os LG ennyire fanná tett.
-
Balzak83
senior tag
válasz
whatwhatwhat #4 üzenetére
Esélyes, hogy oda kerül, korábban is szó volt már erről, "kamuképeken" is feltűnt már hasonló. Egyébként a hátlapi elég elterjedt, én szeretem, hogy ott van, könnyű feloldani vele. Akkor kényelmetlen csak ha asztalon van, de akkor végigütöm a 4 számot, nem nagy fáradtság. Jó lenne a kijelzőn keresztül feloldani, csak a megbízhatósága is legyen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest