- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Az "alatt" szó kimaradt. Mea culpa! Mint említettem, szép dolog a régi "kacatok" életben tartása.
Sejtem, mi a htpc, a lakásban van 3 és csináltam már kb 6-7db-ot (pl1 pl2).
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez a desktop gép az lenne. Tudom, ez már sokszor ki lett tárgyalva itt a ph-n. Sokak szerint kb minden pc htpc is egyben, lévén tud hálózatra csatakozni és képes egy avi-t elindítani. Hab a tortán, hogy egy desktop házban van (az IBM is így nevezi: ThinkCentre desktop). Nos, szerintem ez nem htpc, de szigorúan saját vélemény...(#54) Zolom89, ha nem haragszol, nem kezdek el neked most számolgatni, nem az én pénztárcámból folyik ki az összeg... Ám hasraütés alapján 5 év alatt a 30W különbség, napi 2,5 óra használattal 6-7K lehet. És ez "csak a 30W"...
-
bartucc
addikt
Az intel mindig csak viszonylagosan adta meg helyesen a fogyasztást, legalábbis a Pentium D-s időkben. Nekem sokkal melegebb volt a ház egy Celeron 336 D-vel (2,8Ghz) mint egy szintén 90W fogyasztás körüli Athlon x2-vel.
A két proci között is sokkal nagyobb különbség lesz, nem csak terheletlen állapotban. (ráadásul az E6300-at csúnyán alul lehet feszelni
)
-
A probalkozas elott erdemes megnezni, hogy mit tamogat az adott vas. a hasznalt IGP-t nem terveztek HD videozasra. Minimum UVD+, de inkabb UVD2 ajanlott HD filmekhez ATI vonalon. Raadasul az osszeallitasod (egesz pontosan a CPU) fogyasztasa magas, nem erdemes eroltetni.
Egy Core alapu Celeronnal es barmilyen 4-es szerias ATI kartyaval sokkal elorebb lennel, alacsonyabb fogyasztas mellett. Nvidia vonalon egy 8400GS a minimum, amit par ezresert hozzadvagnak. Ha esetleg linuxra adnad a fejed, akkor ne is gondolkozz ATI-ban.
Az uj vasad viszont tobb, mint eleg lesz, csak en nem tudnek megbekelni a HTPC-n Windows gondolattal. De ez egyeni /verzio
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest