- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Az "alatt" szó kimaradt. Mea culpa! Mint említettem, szép dolog a régi "kacatok" életben tartása.
Sejtem, mi a htpc, a lakásban van 3 és csináltam már kb 6-7db-ot (pl1 pl2).
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez a desktop gép az lenne. Tudom, ez már sokszor ki lett tárgyalva itt a ph-n. Sokak szerint kb minden pc htpc is egyben, lévén tud hálózatra csatakozni és képes egy avi-t elindítani. Hab a tortán, hogy egy desktop házban van (az IBM is így nevezi: ThinkCentre desktop). Nos, szerintem ez nem htpc, de szigorúan saját vélemény...(#54) Zolom89, ha nem haragszol, nem kezdek el neked most számolgatni, nem az én pénztárcámból folyik ki az összeg... Ám hasraütés alapján 5 év alatt a 30W különbség, napi 2,5 óra használattal 6-7K lehet. És ez "csak a 30W"...
-
kovy79
őstag
Nem bántani szeretnélek (a régi gépek "újrahasznosítása" számomra nagyon szimpatikus), de szerintem dőreség a pozitívumok közé írni az árát! 18K a lap/proci + 2-3K a memória.
Egy kis Brazos lapot kifogsz valahol 20-21K-ért + 2-3K a memória. Szerintem nem kérdés, htpc-hez melyik a megfelelőbb és a hosszútávú fogyasztási költségekről még nem is beszéltünk.
Egyébként ez miért htpc? Szerintem egy sima desktop gép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest