Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
"Ő" nekem akkor is az én HTPC-m
Igaz, sokat gondolkodtam már róla, hogy le kellene cserélni egy Asus O'playre, de nem lennének meg azok a funkciói amik kellenek nekem. Gondolok itt arra hogy Netezés,youtube...ha feladja valami alkatrész azt könnyen cserélem, stb.. amíg nem lesz elérhető árban egy jó alternatíva addig marad ez
Köszönöm a kritikákat is, mivel abból lehet csak igazán tanulni. /ez mindenkinek szól/
-
Zolom89
senior tag
Akkor kérlek olvasd el még egyszer mert én így írtam: "Használtan ez az alaplap 10k alatt beszerezhető simán. Egy 2magos LGA775 foglalatos processzor 8k alatt"
Nem azt írtam hogy ezek ennyibe kerülnének. Hanem hogy ezek alatt. És a különféle tipusok és igények miatt írtam így. 7ezer Ft környékén veszel egy alaplapot. Egy Intel E2xxx ötezer Ft-ért vehetsz...egy C2D E6300 8K. De ezek csak példák.
De az egész cikk nem arról szól, hogy "hogyan építsünk HTPC-t" hanem hogy egy otthoni régi alkatrészekből hogy lehet összehozni egy filmezésre szánt gépet.Itt olvashatsz a HTPC alatt mit értünk
Igaz a cikkbe nem raktam bele azt, hogy külső HDD van a géphez vagy azt hogy milyen hangfalakat düböröktet meg. Nem tartottam fontosnak hogy ezeket megemlítsem mikor nem erről szólna az írás. Kommenteket visszaolvasva kiderül hogy egy Ati HD4550 kártya van bele rakva, hogy házimozi élményt nyújtson számomra. De sajnálattal látom hogy sokan összekevernek dolgokat a cikkel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest