Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
jut eszembe, ha már távvezérlés... Ha robotos telefonod van, akkor a playből töltsd le a Toshiba Remote és Toshiba Apps DB appokat (ez utóbbi semmit nem csinál, csak kell a másik működéséhez). Teljes távirányító + touchpad, meg mittomén még mi van benne. Nem tudom, hogy más platformra is van e.
-
NTonee
veterán
Valahogy úgy.
De csak a pontosság kedvéért, a billzetre értem.
Ez már szerintem típusfüggő dolog, attól függ, hogy mit vettél. Én Logitech K400R-t, amihez egy usb-s bütyök van és azzal kommunikál. Ennél nem kell párosítani semmit, bedugom a tv-be és működik (illetve hát mégsem teljesen ugyebár).Tsebacsi: találkoztam már én is pár alkalommal olyan film/kép formátummal, amire nem tudott mit nyögni, de ezek többnyire kifejezetten régi dolgok voltak.
-
NTonee
veterán
én is vettem tapipados billzetet a 938hoz. Ha belekattintok egy szövegdobozba, akkor azonnal letiltja a külső billzetet, megjelenik a képernyőn a saját billzete és csak azzal enged pötyögni.
Viszont, ha tab gombbal mozgok a képernyőn (ez máris kényelmetlen innentől) és ráállok a szövegdobozra, de anélkül, hogy belekattintanék, úgy enged beírni a külsőről. És persze a szoftveres billentyűzetet nem lehet letiltani sehol.
szerk: nyafogás tovább... Nem mintha annyira szükségem lenne rá, de pl a skype-ot is el lehet felejteni, ugyanis kizárólag egy bizonyos 36ezer ft-os kamerával hajlandó működni. Elmehetnek... aludni.
TV-ként és médialejátszóként kiválóan működik, szép a képe, jó a hangja, a 3D meg sosem érdekelt, de az is működik. -
NTonee
veterán
,,De maga a rendszer annyira buta, hogy nekem elveszi a kedvem tőlük"
Igen, ezzel abszolút egyet tudok érteni, a 938 esetében mindenképp, annyit megjegyezve, hogy az idegesítő butasága mellett az enyém még kegyetlen lassú is (ami egyébként azért érdekes, mert az egyik szoftverfrissítés után lassult be, eleinte egészen jó volt). Az újabb készülékeknél állítólag alaposan beújítottak, erre azért kíváncsi lennék. -
NTonee
veterán
40TL938. Egyébként oké ez az innen-onnan szerzett panel a különböző gyártók termékeiben, de valahogy mégis mindig más lesz a végeredmény.
Mindazonáltal az enyém sem tegnap vásárolt darab, így nem tudom, hogy mennyire fejlődtek a dolgok, de az biztos, hogy a környezetemben vásárolt tv-k egyike sem tudott olyan képminőséget produkálni még mostanában sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest