Hirdetés
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Hát egy mai 5-6"-os telefon már ugyanúgy nehézkesen fér zsebbe, mint a 2-3cm vastag, de kb 3.5-4" telefon kiterjedésével bíró kompakt gép. Kirándulni amúgy is viszel valami szütyőt, ha másnak nem, a kulacsodnak meg a térképnek. De ez a cucc amúgy ugyanakkorává teszi a telefonodat, mint a fentebb említett kompakt. Ezek meg talán még kisebbek is:
-
QbHead
aktív tag
Hát én ezt a 30 000Ft nagyon sokallom!!!
Én egy Kínából rendelt 600Ft-os vacakkal nagylátószög+macro fotót tudok csinálni TOK NÉLKÜL!!! Annyi, hogy egy kis fém karika van rajta (kb 1 mm vastag)
És hogy bizonyítsam itt van a kép amit egy lg optimus 2x-telefonnal készítettem több mint 2 éves teló...
Ja és ez a tokos megoldás egyáltalán nem jó mert ha megfogod a hátulját mert pl: telefonálni akarsz akarat nélkül is hozzáérsz a lencséhez és aztán lehet tisztítani
ha valakit érdekelitt van a többi képem is(van közte D60 is):[link] -
puskint
tag
A képek minőségét megnézve arra a következtetésre juthatunk, hogy eredeti (dolláros) árát megéri kiegészítő, hiszen a halszemoptikát leszámítva mindegyik lencsével elfogadható minőségű felvételeket készíthetünk.
K**vára meglepő vélemény, mert a képminőséget nézve 2 forintot nem ér ez a "kiegészítő". A "telénél" még a digitális zoom is jobb minőséget hoz, a wide helyett pedig ott a panoráma-funkció. Ehhhh...
-
Ali G.
senior tag
ez a lencse nagyon gáz kinézetben és képminőségben is, inkább jobb mellőzni mint használni, vagy ha effekteket akar az ember akkor inkább szoftverest és az nem is drága
-
Ez így oké, de ordas gagyi... annyiért meg főképp
-
Pete55555
addikt
válasz
Napfénysüti #27 üzenetére
Gondolom inkább az ötletet díjazták itt. Amivel nincs is semmi gond, sőt, kifejezetten jól kitalált dolog ez, így.
Csak a kivitelezésnél csúsztak meg a fiúk. Mondjuk ennyi pénzért is simán megérné, fémből, normális (minőségi) lencsékkel. -
Neurotoxin
őstag
5letes, de a képek minősége gáz úgy ahogy van. A makró még úgy-ahogy elmegy.
-
nkmedve
őstag
Ezt akartam én is irni, egy olloclip 4in1 pl ezt. úgy minőségben, mint hordozhatóságban agyonveri (valószinűleg árban is).
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
kameraman77 #35 üzenetére
Természetesen értem, amit írsz, de én úgy látom, hogy az viszont nagyon is fogja érdekelni a felhasználót, ha nem lesz adó az államkasszában, vagy majd így vagy úgy vele fizettetik meg az efféle dolgok miatt kieső bevételeket. Nem vagyok kereskedő és eszembe sem jut védeni őket, az ő oldalukon sincs mindig minden rendben, de egy boltot fenntartani, alkalmazottakat bejelentve fizetni sok pénz, ez biztos, emiatt kell árrést rakni a termékekre.
-
kameraman77
tag
Természetesen érthető és logikus az érvelésed.
CSak éppen a hétköznapi felhasználót nem érdekli,hogy a kereskedő miből él, és kit alkalmaz... még ha ez így bunkón is hangzik. Annyiban egészíteném ki, hogy ma nagyon sok kereskedő szintén ilyen helyekről szerzi be a termékeit és teszi rá a profitot, illetve a mai világban ahol szabad kereskedelem van a neten keresztül, a hazai résztvevőknek kell alkalmazkodni.. Nem a vevőnek, mert a vevő választhat. És választ is. Ha azt látja, hogy nagyon nagy az árrés akkor nyilván nem fog ennyit költeni, főleg, most komolyan itt 1000-2000 forintos kiegészítőkről beszélünk, lényegében kit érdekel a garancia..de pl én 250 forintért vettem ebay-en bluetooth usb dongle-t, itthon 2100 forint... ami ugye bőven a jóhiszeműség felett van.. és gyakorlatilag ugyanaz, szó szerint ugyanaz a termék, tehát nyilván hasonló helyről behozva...
-
joey04
titán
Osztom a többség véleményét, ez egy hulladék.
-
zdanee
őstag
Az új phablet telefonok nagyobbak, mint a régi kompakt gépek, de rosszabb képet csinálnak. Zsebben már nem férnek el, sőt, lassan a telefonáláshoz is kötelező kiegészítő a bluetooth headset. Szóval ha már úgyis van nálunk egy táska a telefonnak, és kirándulni megyünk, szerintem tegyünk bele egy kompakt gépet is...
-
dreamdancer
őstag
Ez a cucc egyszerűen még "nincs kész". Talán majd a következő verzió.
-
Kiskokó
veterán
Hát ez valami szörnyű...
Minek lóg ki 2 irányba feleslegesen a tok ?Az elképzelés jó lenne de így... cink teljesen.
Ez most Apple made vagy valami külön kitaláció ?
-
Blyan
félisten
Ez f0s...
-
legiaap
félisten
Ha valaki jó lencséket akar vegyen olloclip-et. Drága de ezek jók, mint ahogy a korábbi hsz-ben is említették.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a cucc komolyan díjat kapott a CESen? Először azt hittem csak vicc de úgy látszik nem.
A minősége botrányos egy Ft-ot nem adnék érte. -
Steve1207
veterán
És pont, hogy az átlagemberek veszik majd meg, pont azért, mert felesleges
Aki komolyan akar fotózni úgyis vesz egy bridge vagy dslr cuccot olcsóbban, mint ezek a telefonok (sőt, lassan már egy hobbifotós is).
(#23) Bocha: csóri ország vagyunk, én ezen már csak nevetek. Legjobb, amikor egy tavalyi modell aktuális árához hasonlítanak egy új cuccot a sufniboltból
(#25) Rover623: ja, csak a túlméretező kilógás miatt, de így külön kiemelve tényleg nagyon üt
-
Rover623
félisten
"Érthetetlen, hogy miért nagyobb a tok, mint maga a telefon,"
Ez most komoly? -
halkow
őstag
fotozásra inkább egy 1020-as nokiát venék mint ezt + egy szifont
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
kameraman77 #17 üzenetére
Mondok egy meglepő dolgot: ha az általad linkelt lencsék is normális kerekek között lennének árusítva, akkor nem ennyibe kerülnének. Mondjuk 35 ezer forintba akkor sem kerülnének, de mondjuk ha megnézed az Apple Store-ban lévő Olliclipet, láthatod, hogy az sem épp filléres. Ahogy mondjuk ez sem, bár a Puzlooknál tényleg olcsóbb.
Ezerszer leírtuk már, hogy semmi értelme Kínából ÁFA és VÁM nélkül érkező, jótállással nem rendelkező termékek árát összehasonlítani magyar boltokban kaphatókéval. Nyilván lehet az olcsóbbat választani, tényleg nincs ezzel gond, felhasználói szemmel egy efféle kiegészítőnél úgyis az ár számít, én is szoktam Kínából rendelni ledes izzókat és elégedett vagyok velük, de nem mutogatok a magyar kereskedőkre, akik boltot tartanak fent, alkalmazottakat fizetnek meg, hogy miért nagyobb az árrésük egy terméken. Ez az összehasonlítás pont olyan, mintha egy ÁFÁ-s terméket hasonlítanánk össze egy "használt nullpercessel", aztán köpködnénk az ÁFÁ-t korrektül fizető kereskedőre, hogy a szemétláda, milyen drágán adja a termékeit.
Szóval kérlek, picit láss a dolgok mögé is! (És persze, a Puzlook ettől még nem lett olcsó, ezt meg nyilván én is felfogom!
)
-
halkow
őstag
egy átlag embernek ez teljesen felesleges
-
Csapoati
nagyúr
válasz
3rd party kiegészítő, semmi köze az Apple-nek ehhez az... őőő... izéhez.
Illetve annyi van, hogy az Apple cuccokhoz való kiegészítők mindig drágábbak, a sok garázscég ebben látja a lehetőséget a gigaprofitra. -
nord_
veterán
válasz
Csak annyi, hogy ezt nem az Apple gyártja / árulja...
-
Tibkerman
újonc
Valaki nem tudja esetleg hogy miért nem látom a teszteket? Sem a többi cikket, csak a címüket....
Eddig azt hittem a böngészővel van baj, mert másik böngészőn meg jeleníti. de már a másikon sem látszik csak a cím... Tudom nem a témába vág, de meg köszönném ha valaki segítene. sorry -
kameraman77
tag
igen..mi a gond? ezért 100 dodó vagy 35 ezres elég durva, mondjuk ennek fényében lencsék ebay Ugyanúgy lenne lila elszíneződés, ugyanúgy mosná, ugyanúgy rontana a képminőségen, de 2000 forint alatt...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem érdemes a helyén kezelni ezt az eszközt. A miénknél gazdagabb országokban 99 USD nem akkora tétel, mint nálunk, az Instagramon élő, a fotókat agyonfilterező felhasználók pedig nem azt fogják nézni a Puzlookban, hogy lilulnak-e a levelek, nem is eredeti méretben töltik fel a képeket az internetre. Ugyanakkor tök jó effekteket el lehet érni vele, és bár a képminőség valóban nem az igazi, ez a cucc annyiba kerül, mint a konkurens megoldásokból azok, amik csak kétféle látószöget nyújtanak.
-
nord_
veterán
válasz
kameraman77 #6 üzenetére
Ilyen lencséket pár dollarért hozzád vágnak bármelyik Webshop-ban. Az apple meg lenyomja a népek torkán jó borsos áron.
Mondd, te egyáltalán elolvastad a cikket? -
NoMagix
addikt
Bőven van még mit reszelni ezen a kiegészítőn!
Ezért pénzt adni? -
Zsolto
őstag
Rémség, de már a termékfotón is látszik, hogy nem lehet sok jóra számítani. A sorjázós kép pedig mindent elmond, kuka a cucc. A "tesztképek" meg... jézusom.
Apró észrevétel, hogy az 50 mm-es sem "zoom", hiszen nem változtatható a gyújtótávolsága, hanem egy fix 50-es, kis mértékben nagyító lencséről van szó.
-
xmaas
őstag
Rakhat az ember barmilyen lencset ha maga a szenzor a keszulekben gyengus budos eletbe nem fog kivalo kepeket csinalni ,a felveteleket elnezve meg jobban ront a minosegen ez az egesz dolog nem javitana , marhaskodni meg kicsit draga kidobni erte 100 dolcsit
-
Polllen
nagyúr
Az ötlet tetszik, a többi nem.
-
kameraman77
tag
Nem elvitatva az iphone-ok érdemeit és vitathatatlan tudását, összerakottságát és szoftveres felépítését, tehát véletlenül sem az ellen beszélve, de ez egy szutyok. Ilyen lencséket pár dollarért hozzád vágnak bármelyik Webshop-ban. Az apple meg lenyomja a népek torkán jó borsos áron. Tisztán látszik, hogy a zoomlencse szélein is már komoly gondok mutatkoznak a képen, a markó mélységélessége meg...
a nagylátószöggel is akadnak problémák Ennyi. Kár rá szót és időt fecsérelni.
-
kolosanyi
veterán
Borzasztó gyengék a képek. Teljesen elkeni - a mobil miatt amúgy sem valami eget rengető - részleteket, kromatikus aberráció is megjelenik stb. Nem vagyok fotós, de még nekem, laikusnak is feltűnik, hogy ez csak ront az egészen. 35-ért adnak tehát egy olyan eszközt, ami nagy, csúnya, silány az anyagminősége és meg is sérülhet miatta a készülék...
Ha mobilos fotózás, akkor Lumia 1020, ha meg iPhone-os, akkor nem kell hozzányúlni, a telefonok között úgyis az egyik legjobb. Cserélhető lencsés rendszert meg hagyjuk meg a céleszközöknek, mert ez lesz belőle.
-
pikszel
addikt
Ez egy hulladék. Ránézésre is.
-
MMt#k#D
tag
Az elképzelés jó,de a véghezvitel!..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A CES egyik díját hazavivő kiegészítőt teszteltük, mely egy cserélhető lencserendszert felvonultató kabát a iPhone 5-höz és 5s-hez.
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VPN topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest