- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én ebből annyit vettem észre, h kb semmit sem találok meg ami kéne. Egy nyamvadt hálózati kapcsolat állapot kijelzését (ip cím, stb) is negyed óráig keresgéltem benne, mikor a netet babráltam mamámnál. Fele annyi opciót látok a vezérlőpultban, olyan érzésem van, mintha a ma divatos frontend alkalmazásokhoz hasonlóan kötelezővé tették a kezdő nézetet a buta univerzális kapcsolókkal, amikor egész életemben a haladó felhasználói felületre szocializálódtam. Szóval elhiszem neked, h többet tud, csak ezt nagyon jól titkolja a nem beavatott szemek előtt.
Sokkal körülményesebb így, hogy mindent átrendeztek az évtizedes megszokott sémáról egy tök szokatlan, elsőre logikátlan katyvaszra. Sokkal több kattintás árán érem el ugyanazt, mint win7 alatt. -
Teasüti
nagyúr
Amúgy miért van szükség pár évente új Windowsra?
A Win7 szerintem legalább olyan tartós lehetne, mint az XP.
Kvázi az összes igényemet tökéletesen kielégíti power userként.
Egy rossz szavam nem lehet rá, elmúltak már a lázadó idők is, amikor a bugos Win után sokan kikacsintgattak a Linux-ok felé. Már nem, a Win7 egyszerűen teszi a dolgát és nem tudom tönkre tenni sem. Az XP-t negyed évente telepítettem újra, mert mindig megdöglött alattam. A Win7 mostani telepítése 2009 óta fent van és köszöni szépen jól megvan, stabilan megy. Win8 nem jött be, nagyon le van butítva, bár nagymamámnak megfelel, neki még mindig nem elég egyszerű.
Na most az egység sugarú usernek ott van a win8, mindenki másnak a win7. Milyen piaci igényeket kell még kielégíteni? Van egyáltalán igény új Win-re?
Ugye nem csak az új akárhányadik dx verzió miatt kell kiadni új Windows-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest