Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #100 üzenetére
Aha, a Firefox OS köré épült és Ebayen keresztül rendelhető cuccok. Az is Linux alapú, ha jól tudom, de mire az Android szintjére fejlődhetne...
Remélhetőleg nem pusztul ki úgy, mint a Samsung Bada rendszere. Pedig kellene a népnek egy olcsó okostelefon. Az Android meg kispénzű hardveren nagyon gáz, itt búvik elő a kevésbé zabás WP előnye, de utóbbi meg nagyon zárt rendszer.Elég jól lehet gépelni WP-s telefonok virtuális billjével, az tény.
Sok gépelésnél viszont már fárasztó a sík felületet bökdösni. -
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #98 üzenetére
Én a kirúgott Nokiás dolgozókból álló jolla csapattal szimpizek, lásd Facebookon is. Náluk viszont nem egy kommunikátor megalkotása az iránycsapás.
Annak jobban örülnék, ha Androiddal jönne ki egy "kommcsi", lévén, hogy sebezhetősége ellenére sokkal rugalmasabb rendszer a WP-hez képest és szinte bármi feltolható rá (vírusokkal együtt).
-
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #96 üzenetére
Jujj, csak WP7-et ne, legalábbis nekem ne, ezerszer inkább a megszűnt Symbian. A WP8 már okés.
-
Dhampir
félisten
Csak az S40 meg ne szűnjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged