- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #104 üzenetére
Akár kihajtható, kicsúsztatható is lehet, volt már ilyenekre példa.
-
HUNPablo
tag
Meegot imadtam
sajnalom!
-
moleculez
veterán
válasz
sz.balazs.95 #100 üzenetére
"Amúgy az igazat megvallva én pl. a WP virtuális billentyűzetével kb. tudok olyan gyorsan gépelni, mint egy fizikai mobilos qwerty-vel. Viszont ezt eddig semelyik más rendszerrel nem tudtam elérni. Pl. androiddal sokkal gyakrabban gépelek félre" - ezzel énis így vagyok, pontosan.
#92 az lett volna a következő telóm, egy e7, de valamiért nem jött össze. Mai napig nagyon tetszik, wp8al nagyon vinném.
-
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #100 üzenetére
Aha, a Firefox OS köré épült és Ebayen keresztül rendelhető cuccok. Az is Linux alapú, ha jól tudom, de mire az Android szintjére fejlődhetne...
Remélhetőleg nem pusztul ki úgy, mint a Samsung Bada rendszere. Pedig kellene a népnek egy olcsó okostelefon. Az Android meg kispénzű hardveren nagyon gáz, itt búvik elő a kevésbé zabás WP előnye, de utóbbi meg nagyon zárt rendszer.Elég jól lehet gépelni WP-s telefonok virtuális billjével, az tény.
Sok gépelésnél viszont már fárasztó a sík felületet bökdösni. -
Nekem a kisebb cégek közül a GeeksPhone tetszett meg nagyon az utóbbi időben (a Jolla mellett).
Bár ők sem terveznek qwerty-s telefont.Amúgy az igazat megvallva én pl. a WP virtuális billentyűzetével kb. tudok olyan gyorsan gépelni, mint egy fizikai mobilos qwerty-vel. Viszont ezt eddig semelyik más rendszerrel nem tudtam elérni. Pl. androiddal sokkal gyakrabban gépelek félre.
-
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #98 üzenetére
Én a kirúgott Nokiás dolgozókból álló jolla csapattal szimpizek, lásd Facebookon is. Náluk viszont nem egy kommunikátor megalkotása az iránycsapás.
Annak jobban örülnék, ha Androiddal jönne ki egy "kommcsi", lévén, hogy sebezhetősége ellenére sokkal rugalmasabb rendszer a WP-hez képest és szinte bármi feltolható rá (vírusokkal együtt).
-
Viszont WP 8-cal meg nincs qwerty mobil.
Pedig hiánypótló lenne.
Na ilyenkor nem értem a HTC-t: miért nem próbálja meg a piaci réseket betömni, és olyan telefonokat készíteni, aminek nincs, vagy alig van konkurenciája?
Pedig a WM időkben ők voltak a "platform Nokiája"...
Kb. csak ők tudtak felmutatni kézzelfogható eredményeket az iPhone 3G-s időkben; most meg... -
Dhampir
félisten
válasz
sz.balazs.95 #96 üzenetére
Jujj, csak WP7-et ne, legalábbis nekem ne, ezerszer inkább a megszűnt Symbian. A WP8 már okés.
-
-
Kasya
nagyúr
-
mazsi70
senior tag
Kár ezért a rendszerért (meg a Nokiáért) !
Az első telefonom is Nokia volt : 1610 ,1997-ben .Volt még 3310 ,3510 ,3660 - az első "okos" telóm .
9300 ,E90 kommunikátorok ; N95 8GB ,E51 ,C6 és E6 ami még mindig megvan .
IMEI-t én is küldtem ki Kínába és utána lehetett trükközni .
Már javában dübörgött az Android ,de fájt a szívem egy E7-ért(sosem lett) .
-
Volkov
senior tag
Le voltak maradva?!
Nem élvezhető?!Colin McRae Rally 2005:
http://www.youtube.com/watch?v=cqj_bvXK-goWorms:
http://www.youtube.com/watch?v=f4aOHP9f6CwTomb Raider:
http://www.youtube.com/watch?v=dprB_JPBE6c2003-as, most 10 éves, Symbian és már akkor 3D-s játékok.
Worms-el mennyit toltuk anno suliban.
Régi szép idők... -
McSico
senior tag
Kár érte. Kiváló rendszer volt.
-
Kasya
nagyúr
"Meg a Symbian telefonok kisebb kijelző mérete és felbontása miatt a mai játékok nagyrésze nem is lenne annyira élvezhető, mint egy tableten."
A tablet nem ide valo..."Persze vannak jó játékok Symbianra is, de a színvonal már 2-3 évvel ezelőtt is eléggé le volt maradva az Androidhoz képest."
Szinvonal? Pou? F2P jatekok? Valakinek a Snake es Tetris mai napig a kedvence. Mennyisegben viszont mindenkepp kevesebb van. Nekem mondjuk az SNES okozott sok boldog orat -
CsTib
újonc
-
Dhampir
félisten
Csak az S40 meg ne szűnjön.
-
zdanee
őstag
válasz
Quasi_modo #83 üzenetére
Még mindig várom, hogy a Lament Islandot újra végigvihessem droidon. Addig marad a 6600 is a fiókban, kéznél.
-
válasz
Quasi_modo #83 üzenetére
jó játékokat írtak symbire az tény, csak az enyémen van kb 60 játék, tehát van csak nem annyi mint az androidra vagy ios-re
-
CsTib
újonc
Én egy Nokia 700-at használok, Belle FP2-vel teljesen jól működik. A beépített böngésző nem túl jó, de az Opera Mobile és Mini nagyon jó helyette. Aksi is simán visz 2-3 napot.
Sajnos a Nokia már az saját időjárás appot is lelőtte, kb. 2 hete már nem tölt be adatokat.Kár a rendszerért, a fontos okostelefon funkciók megvannak benne. A Belle frissítéssel a kezelőfelület is egész jó lett: lehúzható értesítő sáv, widgetek stb.
Játékra nem igazán alkalmas, de arra van egy droidos tablet, ami amúgy is alkalmasabb mint egy telefon. -
TommyX_
őstag
válasz
#32839680 #73 üzenetére
Nekem csak a gyári 32mb-s kártya volt a 6600-ba, az már szűkös volt kicsit.
Szignózás:
Kezdetekben úgy volt, hogy egy angol Symbianos oldalról kellett a cer+key fájlt kérni, utána jött az opda és a végén volt a Nokioteca-s olasz oldal.
És a Sign_Sis progit kellett használni a szignózáshoz.
De ugye ritkán olyan is előfordult, hogy 1-2 program, nem települt, mert a szükséges alkalmazás hozzáférés nem volt meg adva a Szignófájlban, ezért kellett később h*ckelni.@zsoltek:
Szerintem inkább érdemes a h*cket megcsinálni, ott akkor akármit feltudsz rakni. -
BiP
nagyúr
válasz
PietPunto #65 üzenetére
C7-es nagyon király telefon volt. Főleg Belle-lel.
(#67) Nigér: N900-ra lehet tenni Meegot
(#69) morgyi: Na igen. Sokkal gyorsabb volt, a WP-n ez rémes. (igaz, itt kompenzál a nagyon jó magyar szótár, automatikusan felpakolja az ékezeteket.)
Ráadásul Symbianra volt Swype. Na, az egy nagyon király progi.S60v5 siralom volt. Főleg az alapból lassú és rezisztív 5800-án. De C7-esen és főleg 701-esen már nagyon használható volt az érintős Symbian a Belle-től kezdve.
(#71) morgyi: Ezt én is szerettem. Ha elfogyott a memória, csak bezártam egy futó programot.
Meg úgy lehetett skinezni, ikonokat pakolni, file-managelni, romolni, ahogy csak akartad.
Az első érintős telefonokban ehhez képest óriási visszalépés volt. -
Taky
senior tag
Nagyon sajnalom, nekem volt 3650, 6630 es C7-es Nokiam, nagyon szerettem mindet. Ezutan Android, azokat kevesbe, most BlackBerry z10, ezzel ismet semmi gondom sincs...
-
zdanee
őstag
A Sybianra lehet .sis-ből telepíteni (újabbaknál persze ott a szignózás), MeeGo meg egy linux, szóval azt nem féltem, kap egy új repositoryt és pipa.
-
zsoltek
aktív tag
válasz
#32839680 #73 üzenetére
Azon az oldalon jártam a minap, ismerősömnek kellett signofájl Nokia 500asra, de csak nem küldik, pedig jópár nap eltelt.
5230-on egy ideig énis singozgattam, majd különböző romokat tettem fel egy magyar fórumról, Zoz780 munkái közül válogattam, melyek meg kell mondjam nagyon jol sikerültek. Bár először nagyon féltem hogy téglává flash-elem a telót -
TommyX_
őstag
válasz
#32839680 #71 üzenetére
Jól leírtad.
Gondolhatod, hogy milyen volt a Nokia 3410-ről 6600-ra váltás, mintha más világa csöppentem volna.
Visszagondolva, mennyi alkalmazást kipróbáltam, csak néhány nevét, lehet 1-2 fórumozónak ismerősekek lesznek a nevek:
Fexplorer, Fileman, majd később váltottam ezeket X-plore, Smartmovie, Powermp3, Rally Pro Contest BT-s multival, Mp3/Ogg codec 6600-hoz és még sok más jóság.... -
TommyX_
őstag
A hírt látván 10 év Symbian használat után, nem igazán lehet mit mondani.
N-Gage, 6600, N70, N73, N95, E90, N8 ezeket használtam hosszabb/rövidebb ideig.
Amit sokan írogattak, hogy kezelhetetlen a rendszer, szerintem nem volt igaz, de már mindegy is, én simán tudtam kezelni, ami kellett beállítás megtalálható volt könnyen.
Bár mondjuk kíváncsi lettem volna dual procival és 1Gb rammal, hogyan működött volna. -
Nigér
őstag
Mikor olvastam ezt a hírt, elővettem és megsimiztem a kis N900-amat...
Jó, tudom, az Maemos... -
batai15
félisten
Rip.
-
PietPunto
tag
Ahogy sokan írták előttem: lezárult egy korszak. Emlékszem amikor megvettem az 5630-ast, harmadik generációs FP2-es Symbian S60 rendszer. Maga volt a hetedik mennyország, persze előtte is voltak Nokia készülékeim. Utána jött a C7-es, az még jobb volt. Szépen berobbant az Android és rájöttem hogy a Symbian már kevés nekem. Igaz a C7-es még megvan, mert három éves kora ellenére még szép állapotban van (egy 6233-as társaságával együtt).
-
én is a "csúson" hagyom majd abban a symbiant, jelenleg még 808 üzemel.
-
csirke3
csendes tag
Csak a térképet frissítsék nekem az elég. Aki szerint lassú a böngészés az használjon Opera Minit. -
Perdedor
tag
Köszi a linket
Meghosszabítottad az N9-em életét!
Hogy a témához is hozzászóljak valamelyest: pár éve én is nyúztam egy E61i-t. Elég masszív telefon volt, jó volt sms-t írni rajta. Viszont az appok telepítése közben sok hajamtól kellett elbúcsúznomTehát ez utóbbit annyira nem sajnálom...
-
-
gsiferke
csendes tag
N95-öm volt.Egyszer egy srác mutatta a Htc telóját androiddal.Mondom:mi ez a szar!Beszélő kutyus meg ilyesmi progik.Aztán mi lett belölle.Most Wp van ez sem indult másképp.
Jó rendszer volt a Symbian pár éve.A Nokia bealudt ez lett a vége ami most van. -
M5Norbi
őstag
De sajnálom
a Symbian nagyon jó rendszer volt. Szvsz jobb hardverrel megtámogatva (és jobban optimalizálva érintőképernyőre) szinte mindent tudna amit a droid.
Navigált,videót játszott,tűrhető játékok voltak rá,doksit szerkesztett stb.
-
dz1989
senior tag
Nekem is rossz olvasni ezt az infót.
De szerintem ha van lelkes fejlesztők, összelehetne fogni akkór maszekban létre lehetne hozni alkamazás boltott a Nokiától függetlenül. Csinálni saját appot amisegitségével lelehetne mind fizetős, mind ingyenes tartamakat feltölteni. Ha tudnék Symbian-ra MeeGo-ra programozni nem is haboznék. -
BiP
nagyúr
Nekem most WP8+E72, de ez már sok, így most én is az S40 felé hajlok. Elvégre csak telefonálásra meg némi SMS-ezésre kell a 2.teló. (Igaz, korábban próbáltam egy Asha 300-at, nem jött be.)
Most a Nokia 301 és a Samsung S5610 keltette fel az érdeklődésemet. (persze ez csak kíváncsiság, funkcionálisan egy Nokia 206 is bőven elég lenne. -
-
Hínár929
tag
WP8-at használok, de nagyon hiányzik a symbian. Veszek is második telefonnak egy E52-t. Ha a telefonálási funkciókat nézzük akkor köröket ver az összes rendszerre.
-
vittorio7
őstag
Kár értük.
-
ttt1
őstag
Én telefonálásra a mai napig E52-t használok tudom hogy heti 1x kell rátenni a töltőre így 3 év után is megy 1 hetet ugy hogy ezzel megy a napi 1,1,5-2 óra telefonálás. Tény hogy másra nem igazán használom de erre nem kell ennél megbízhatóbb telefon
-
sem frissítéseket?
dafuq?hát kapják be...
-
halkow
őstag
Elég Ritkán látok symbiános telót osztálytársamnak volt utoljára nokia 500-as amíg szét nem verte
Nokia c-5 ön azon tetszett més anno érintősön c-5-03 -on már kifejezetten útáltam -
gekkoXT
senior tag
Az mondjuk,paraszt húzás, hogy frissítéseket sem lehet feltölteni.
Nokia enyhén szólva is indiai stílusban csinálta az egész átállását. Vicces és átgondolatlan névváltások, pálfordulások...
Akkor volt még Hawaii a symbianon amikor volt a Mosh by Nokia megosztó oldal.
Persze tele volt warez megosztással, mert konkrétan rá sem néztek Nokiáék. A megoldás persze annyi volt, hogy bezárták.
-
punky10
addikt
Használtam UIQ2-t,UIQ3-t és Symbian v3-at.És ezek akkoriban tényleg nagyot durrantak.Igaz,egyik sem ugy működött,hogy kibontottad,bekapcsoltad,kész,hanem utánaolvasás,módolgatás...és egyszer csak jó lesz...
A mostani Android userek többsége ezen a rendszeren nőt fel.Cer,Ces fájlok,Explorer,rendszerfájlok módositása....Az N-Gage játékok...SmartMovie...Filmek letöltése az azonos nevű honlapról...TTPod,aminek a kinézetét bárki otthon,mimimális pc ismeretekkel is olyanná alakitotta,amilyenné akarta...
Egyszóval szép volt...
Pihenj békében,Symbian.Rászolgáltál... -
moleculez
veterán
N95 8gb,5800, e72-n volt simby tapasztalat. Az e72... Ne nevessetek ki de szerintem szép. Szerettem megbízható volt (az enyém).
-
TOM-202
senior tag
*********************************************************************************!!!
Nyomdafestéket nemtűrő módon fejezem ki a nemtetszésemet a dologgal kapcsolatban. -
babkukta
senior tag
Requiescat In Pace!
(Egyszer minden véget ér)
-
koboldozat
senior tag
akkor esetleg rendszer frissítés lehet meg 2016-ig?
-
dankoi
csendes tag
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Igaz, zenével és videóval nekem sem volt még problémám. A böngésző tényleg nem jó, de ha választani kell, hogy az oprendszer optimalizált vagy a böngésző, akkor én az elsőt választom
-
dreamdancer
őstag
Hát én nem sírom el magam. Vagy 3 éve kaptam egy céges E52-t, a privát iPhone 4 mellett olyan volt, mint egy élő kövület, az akkuja jól bírta, de a gombos-kurzoros menüs vezérlés nekem már nagyon nem jött be és ami az OVI Store-ban volt, az is mókás volt. Szóval ideje volt lehúzni a redőnyt.
-
dankoi
csendes tag
Aki okosTelefonként használja, annak az utoló két generáció készülékei tökéletesen megfelelnek.
Akinek viszont multimédiás-internetes készikészülékre van szüksége, annak meg tökéletesek az új Android/iOS/WP készülékek.Én imádom a 808-at és nemrég elkezdtem programozni is Symbian-ra. A közösség aktív, sok alkalmazás frissült és fog frissülni a későbbiekben is. Ha a Nokia nem is, de mi még életben tudjuk tartani magunknak. A 2016-os határidő viszont kíváncsi lennék, hogy mire is vonatkozik az utóbbi hónapok eseményeinek fényében...
-
Na elmesélem a sztorit, most esett meg velem. Lumia 620-asom van, meg egy e52-m. A lumia 620-as mobilnetjét megosztottam, használtam a tabletemmel. Amikor ki akartam kapcsolni, nem tudtam belépni a menübe. Közben hívtak, aztán már csak a " homokórázás " Ki kellett kapcsolnom, ami valljuk be, nem a legelegánsabb megoldás ... Szóval oké, az e-szériás telefonok mára nem nevezhetőek teljes értékű okos telefonoknak, de a mai okos telefonok meg mindenre jók, de semmire nem jók igazán. Ha ki akarod használni minden tulajdonságukat, mondjuk navigálsz, telefonálsz, internetezel, valamelyiktől tutira hátast dob ...
Ja, és ezzel nem a wp-t akarom minősíteni, volt androidos telefonom, jelenleg egy tabletem van, és a megmagyarázhatatlan jelenségek egész tárházát tudják produkálni bármikor a nap bármely szakában. Egyszerűen nincs meg az a bizalmam feléjük, mint anno akár egy 6120 vagy az e52 felé megvan. -
BiP
nagyúr
válasz
viktorhmv #28 üzenetére
Hasonlóképp jártam én is. Mindig is vágytam egy E72-re (E52-m volt már, imádtam), vettem is egyet második telefonnak. De az én lelkesedésem is alábbhagyott. Mai elvárású okostelefonnak már kevés (annak ellenére, hogy igazából mindent meg lehet csinálni vele, csak ma már kicsi, lassú, nem érintésvezérelt). Viszont második telefonnak (gyakorlatilag telefon+SMS) meg nagy, és ahhoz feleslegesen okos.
-
Pirosász
aktív tag
Hát a Nokia kijelentette azt,amit gondolom az alkalmazás fejlesztők már régen megléptek.Úgy értem ki fejleszt még alkalmazást ezekre a rendszerekre?Melyik fejlesztő javítgatja,frissíti az alkalmazását?Eléggé csekély lehetett az aktivitás,eddig is már.Szerintem,de majd megcáfol valaki.Nem hiszem hogy kapukat döngetnek a fejlesztők,amiket most a Nokia bezárt.
-
xmaas
őstag
Kar ertuk maguk idejen jo rendszerek voltak de haladni kell a koral sajnos a Nokia bacsi kicsit elkurta az egeszet keson ebredtek fel.
#28 viktorhmv : Hat te se vagy semmi mire vartal egy regi rendszertol? Maga idejen tokeletesen eleg volt mindenre es plane az E72 az nem is multimediara volt kihegyezve meg appokra hanem egyszeru email.sms, stb alap dolgokra ....
-
viktorhmv
senior tag
válasz
Cyberpunk #23 üzenetére
A " milyen jok voltak azok az E szerias Symbianos Nokiak" erzesbol vezerelten nem reg vettem egy E72-t masodik telefonnak. A kezdeti hatalmas lelkesedes egy het hasznalat utan zuhanasszeruen alabb hagyott. Kin szenvedes volt okostelefonkent hasznalno a mai elvarasaimmal. Keves app, nehezkes bongeszes, kapcsolodasi problemak stb.
Ezzel csak azt akarom mondani h a maguk koraban jok voltak nagyon ezek a Symbianos telefonok de mara tulhaladotta valtak. Ez termeszetes evolucio, nincs ok a tulzott sz
omorkodasra. -
mrlujoak
veterán
2011. május vége:
" Úgy tűnik, hogy Stephen Elop, a Nokia tavaly szeptemberben kinevezett
vezérigazgatója is érzi, hogy sem a befektetők, sem a vásárlók nem szeretik a
bizonytalanságot, így a Nokia Conversations számára adott interjújában
megerősítette, hogy a platform még legalább 2016-ig támogatott lesz, vagyis a
két-három év múlva vásárolt modellekhez is legalább két éves támogatásra
lehet számítani."...ugye, hogy ígérni bármit lehet...
Netán ma 2016.01.03. van?!
Egyébként én is kellemes emlékekkel fogok búcsúzni a Symbinatól.
-
saiyajin
senior tag
Szomoru ezt olvasni, meg ugy is, hogy regota tudtuk ez lesz.
-
falijja
őstag
Azt hitte már régen kakukk volt neki...
-
Cyberpunk
félisten
Egy régi korszak lezárult ezzel.
-
Quasi_modo
nagyúr
Most aztán koncentrálhatnak teljes erővel a WP-re. Bár ez már eddig is így volt.
-
spawn21
veterán
Nagyon sajnálom. Imádom az E6-om.
-
és maga a Nokia Store vajon meddig fog működni?
egyáltalán átkerül(t) az MS-hoz, vagy marad a Nokiáé? -
C$abi
aktív tag
Hát sajnálom őket, még akkor is, ha nem volt se MeeGo-s, se Symbianos telefonom, de amit produkáltak az elmúlt 12-13 évben le a kalappal.
Dehát egyszer minden véget ér. -
válasz
tomee007007 #13 üzenetére
A terkep uzletagat megtatrtotta a nokia, csak a nokia mobile es a hozza kozvetlenul kapcsolodo reszlegek lettek eladva, elvileg lesz terkepfrissites , gyakorlatilag meg majd kiderul....hiszem ha latom a lifetime terkep update-t.
-
tomee007007
addikt
Vajon a symbian Térképet sem fogják frissíteni? Az N8-am júliusban kapott utoljára frissítést
-
CaptainHomer
csendes tag
Az első godolatom, hogy óóóóóó jaaaaj
most mi lesz velünk, nélküle, meg régen minden jobb volt...
Aztán meg: tulajdonképpen semmi váratlan nem történt amire ne lehetett volna számítani "a new program replaces an older one, it happens all the time" -from the Oracle of the Matrix-
-
zsoltek
aktív tag
Volt egy buta Sony-m, lecseréltem egy akkor okosabbnak számító Symbian-os 5230-ra. Nem telt el fél év, berobbant az Android
-
_JD
csendes tag
Meego-hoz itt szemezgetek mostanában alkalmazásokat:
OpenRepos.netNem lepődnék meg, ha az alkalmazásboltos appok egy része idővel ide felkerülne akár a szerzők által.
-
Kasya
nagyúr
Mivel az eddig bentlevok elerhetoek, igy nem veszes a gond...max marad a direkt letoltes/telepites. Sokan szerintem eddig is azt hasznaltak...
Nekem ott tett be a "leepites" mikor bezartak az online contacts sync-et. Akkor dontottem el, hogy valtok.
-
Ennyit a 2016-ig tarto tamogatasrol. Kar erte , de egy korszak vegkepp lezarult.
-
Még szerencse, hogy az e52-es már gyárilag tökéletes
Sajnos szomorúan látom a dolgot, ismét lezárul egy korszak. -
HawerKing
őstag
Ha belegondolok pedig anno milyen jo progik voltak ezek "Smart Moovie" "Power Mp3"
jo par éve még a droid s ios idők előtt
-
jacis
nagyúr
Nekem a Meego miatt fáj a szívem
-
ismét lezárult egy régi nagy dolog..
-
wertigo1984
őstag
Pedig milyen jo rendszer volt a maga idejeben. Sajnalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mini-ITX
- Vivaldi (böngésző)
- Xbox tulajok OFF topicja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest